reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey gratuluje chlopczyka - znalezliscie imie?

Polaa sto lat dla Kubusia! Udala sie dzampreza?

Andzia zazwyczaj jak wchodze na bb i wiem, ze moge posiedziec to nikogo nie ma.

Dzieki za pytania o Tomcia - goraczka przeszla, mam nadzieje, ze nadzieje, ze na zawsze :confused2:
Masakrycznie leniwa niedziela i jeszcze do tego mam syndrom odkurzacza - jakbym mogla to meble tez bym zjadla :sorry:

oooo faktycznie pustki :-) przy normalnej produkcji nie jestem w stanie nawet doczytać was :zawstydzona/y:

po dwóch dniach pracy i pobudkach o 4 padam:tak: więc leniwa niedziela to jest to :-D
dziś na spacerze i karmiliśmy kaczki, drób biega koło domu , a Wiktor zacieszał karmiąc dzikusy :-)

MsMickey - gratuluje :-) kolejna parka na forum :-):-)

Polaa- spóźnione sto lat dla Kubusia :tak:

Niespodzianka - oby gorączka nie wróciła &&&&, no i zdrówka :tak:

w temacie duchów - brak doświadczeń, na szczęście:-)a rogali marcińskich nigdy nie jadłam, hmm może czas spróbować :-)

tyle pamiętam, jednak mój móżdżek dziś ostro na.....wala :-D:-D

nie miałam kiedy wejść na kompa wiec przepraszam za nie odpisywanie i nie nadrabianie.
A dzisiaj mnie biegunka meczy no normalnie padam już nie mam siły tak mnie brzuch boli.
Kubuś lata z moja mamą na szczęście.

Dzisiaj lulał misia i moja mama sie go pyta czy chce siostre a on na to że ''taa,, To mu mówie ze najwyżej pieska albo chomika mozemy kupić a on na to ze ''nie,, no tak sie uśmiałyśmy.:-D

Moje łobuzy jeszcze nie śpią:baffled: zagoniłam Oliwię do swojego pokoju a Damian leży w łóżeczku grzecznie ( odpukać) i mam nadzieję, że szybko padnie.
A ja oglądam jakiś film o rekinach

Andzia to dziś jesteś przysłowiową słomianą wdową;-)

Niespo super, że Tomcio bez gorączki, oby już tak zostało

Kifsi współczuję pobudek o 4. To Wiktor miał frajdę karmiąc kaczki. Niedaleko nas jest staw i często chodziliśmy tam karmić łabędzie:-)

Papitka współczuję biegunki. Teraz musisz spełnić życzenie Kuby i postarać się o rodzeństwo dla niego;-)

Ostatnia edycja:
ojojoj jakie puchy...
D padl jakieś pół godz temu, a ja się po południu wyspałam ;)
nockę trzeba odespać, bo S budził się ciągle przez te zęby :(

Papitka oj zdrówka!

Mój niunio śpi od godziny ja po prawie godzinnej gorącej kąpieli bo brzuch normalnie jakby miał eksplodować :wściekła/y:

asik jeszcze za wcześnie na drugie. Tak w ogóle to wcale drugiego nie planujemy ;D

zaza- oby ząbki szybko wyszły i dały małemu spokój.

Ja tylko czekam kiedy mojego niunia piątki dopadną jak juz one wyjdą to juz sie nie będę o nic martwiła bo już wsio.

Mati dopiero zasnął, ale co sie dziwić jak drzemka była dziś dopiero miedzy 17 a 18.

Papitka - biedulko, oby szybko przeszło. Nie planujecie drugiego????? Tyle lat przed wami ze zapewne jeszcze sie odmieni. Jak tam z Twoja pracą, bedzie cos z tego???

Niespodzianka - dobrze ze Tomuś już ok. Ja tez mam dziś żarłoczny dzień - chyba z samotności - zjadłam wielki kawał babki czekoladowej - niedobrze mi

Kifsi - ten bezruch na forum to specjalnie dla Ciebie żebys choć raz nie miała wyrzutów, że nie jesteś w stanie nadrobić :-D;-)
Obok mnie płynie rzeczka w zimie na niej stacjonuje z 30 kaczek, jak je głod przycisnie to z rąk dosłownie jedzą.

Asik - horror???? kiedyś lubiałam teraz nie

Zaza - spanie popołudniu???? - luksus - zazdroszczę

Chyba wystawie pare rzeczy na allegro i tablicy - taki będzie pożytek z małego ruchu na bb

Ostatnia edycja:
hej. Kuba wstał o 7 teraz ogląda wielki kalendarz z samochodami:-D

Mam nadzije że problemy z brzuchem przeszły na razie mam spokój.

andzia z pracą nie wiem ciągle ogłoszenie wisi a mnustwo osób poskładało tam chyba kierowniczka sama nie wie czego chce.
a co do planowania to tak drugiego nie planujemy ani w najbliższym czasie ani w odległych czasach bo w tych czasach to sie człowiek niczego swojego nie dorobi szybko chyba że długów. Zobaczymy jak to będzie ale w naszych planach tego nie ma:-D

reklama
Hej kobietki

Teściowa ma niedługo przyjechać, zjemy obiadek i na jakiś spacer się wybierzemy:-)

Po zapaleniu siusiaka prawie śladu nie ma:happy:

Zaza jak dzisiejsza nocka, zęby męczyły S?

Papitka nigdy nic nie wiadomo, może za kilka lat zmienisz zdanie i będzie drugie bobo?

Andzia nie nazwałabym tego filmu horrorem, a obejrzałabym jakiś dobry;-)

Do góry