reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mlodak jak nie uda się mi nic jutro wskórać z transportem to dopytam jeszcze zaprzyjaźnionego kuriera. Poza tym moze napisslby na szybko do firm kurierskich maila z prośbą o rabat na transport?
A poza tym to do transportu sie dorzucę

Hej dziewczyny,

Sorry, ale ja tak na szybko.

Kasiulka trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą i modlę się za Ciebie.

Mlodak daj znać (nr konta i te sprawy) dorzucę się do transportu.

Narazie muszę uciekać.

A więc pierwszy dzień i nocka bez cyca za nami. Zasnęła jak pisałam o 22.00. O 24.00 dwie min. płaczu, 2 łyki wody i spała dalej. Najgorzej było o 5 rano, bo chyba głodna była. Wzięła tylko 2 łyki mleka koziego, 2 łyki wody i dopiero po 30min. jęczeniu za cycem zasnęła do 8.20:) Hurrrra. Moje cyce nie zareagowały jeszcze na zmianę tj. miękkie i nie bolą. Zobaczymy na wieczór.

aronia
on i ja nie byliśmy w ogóle karmieni UU. M jest za, bo widzi jak Polka kocha UU, jak jej przy nich dobrze i rozkosznie zasypia:D Ale już 20mies. więc koniec:)

Kasiek trzymam dalej kciuki, super ze nocka nie taka zla :-)

U nas szarlotka w piekarniku i za 5min mam goscia- trzymajcie kciuki, bo ma 8mies i widziala mnie dwa mies temu. Corcia przyjaciolki- ciotka ma dyżur :-)

Ja jestem , ale mnie chorubsko rozłożyło i l4 mam. W domu tydzień mam siedzieć.

Mlodak - niestety w najbliższym czasie nikt do Poznania z moich nie jedzie niestety

reklama
Aylin oj bidulko zdrówka życzę

andzia ja też od rana jakaś taka nie wiem jestem nawet na dwór mi się nie chce wyjść z małą :-:)-:)-( i nawet o wieczorze nie myślę :-:)-:)-:)-(, chyba się starzeję

Do góry