Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chciał spać u mnie na łóżku, tylko u Adriana ( A nocował u babci), ale i tak nie zasnał, tak moze do 4 tej. Niby m go pilnował, ale i tak nie spałam.Aylin hehe a ja w pierwszej chwili myślę sobie "podaję imię i nazwisko kolegi'![]()
poprasowalam troche, jutro druga polowa
macku
aga mnie pierwsze piwo po okresie abstynencji tez upilo
aronia jak dla mnie to towj syn stworzyl lwa
aylin pity pod wplywem alkoholu??? chociaz sprawdz jutro na trzezwo![]()
Hej Laski!
Ja na szybko, bo późno.
Jutro wracamy do W i już się nie mogę doczekać kolejnego pobytu na działce. Gabi tak była zmęczona tym calodziennym szaleństwem na powietrzu, że wieczorem podczas powrotu do rodziców (na działce nie spalismy, bo noce jeszcze zimne) zasypiała, przebierałam ją na śpiochu i nawet jej powieka nie drgnęła.
Raz mi wleciała na plaży do dziury z wodą do kolan, a woda jeszcze meeega zimna - jej się to oczywiście podobało. A jeszcze miała na sobie białe buty, wiec czyszczenia trochę było.
Poza tym niestety z kupami nadal beznadzieja. Miała fajne dwa dni i znów zastój.... także AYLIN - chyba jednak to nie była wina soku, bo już nie pije go od piątku chyba. Psychika jak nic....
Andzia - u Was znów choróbsko i antybiotyk....ehhh zdrówka!!
Polaa - jak oczy??
Jaki specyfik najlepiej sprawdzał Wam się do odparzonej pupy?? Kuzynka walczy ze swoim młodym i nic nie pomaga....

pokażesz butki?
ale za to jaka oszczędność
ja tak miałam z O. dupsko odparzone, nic nie pomagało dopiero po zmianie pampków przeszło
aaaaaa dziewczyny macie coś naprawdę skutecznego na zimno, wyskoczyło mi na ustach![]()