Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale za to uratowal zycie parze jaszczurek
Otworzyl wlaz pod kranem i zaciagnal mnie abym mu wydobyla z niego slimaki (jakby ich malo znalazl w innych katach dzialki...) - siegnelam po nie a z lisci wyskoczyly dwie zaglodzone jaszczurki. M je wyciagnal, ku radosci dziecia, a obok nich byly... dwa zasuszone szkielety zaglodzonych zwierzakow
Duzo szczescia mialy te dwie dzisiaj :-)

Ta to dopiero połowa ciązy. Co to będzie za dwa miesiące?!
Jeśli tylko z powodu glosu chcesz zrezygnować z pracy to pocieszę Cię - z czasem będzie lepiej. Gardło musi się przyzwyczaićHej Gaduły !!
Przeczytałam pobieżnie, bo nie miałam kiedy do Was wpaść. W piątek miałam pierwsze zajęcia w przedszkolu. Ciagnę to do czerwca i nie wracam - straciłam głos. Mialam co pół godziny nową grupę na zajęcia (razem 7 grup) i myślałam, że wyjdę z siebie. Rozwydrzone te maluchy, że szok i naprawdę trzeba się wysilić, żeby utrzymać dyscyplinę.
Ja miewam ten problem nawet po dwutygodniowej przerwie. Później wszystko wraca do normy i można krzyczeć ;-)A wrocławskie?Zoow poznaniu dla dzieci sie nadaje pod dwoma wzgledami- duzo hustawek zjezdzalni itp i pseudo-ciuchcia obwozaca po zoo. Ale zwierzeco to w krakowie jest duzo lepiej bo nie ma wielkiego chodzenia po lesie a zwierzeta na wyciagniecie reki. Oczywiscie dla zwierzat w poznaniu lepiej bo moga sie ukryc i zyc w spokoju ale przez to nie widzielismy zyrraf zebry niedzwiedzie tylko z kolejki a tygrysa spiacego w oddali. Ale ogolnie spoko bylo![]()