Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedactwo :-( Oby jak najszybciej przeszło!Witam, ja znowu z doskoku ale naprawdę nie mam jak siąść i na spokojnie poczytać :-( Dzisiaj troszeczkę lepiej było bo gorączka mniejsza na szczescie ale noc okropna była, ja dopiero teraz wiem co to nieprzsspana nocaronia wspolczuje z całego serca, Wojtek jak był noworodkiem to spał idealnie w porównaniu do tego co teraz było przez dwie noce ale wcale sie mu nie dziwie, biedactwo moje, krostki ma wszędzie, nawet na języku :-( Jeść nie mógł, dobrze, ze chociaż mleko pije.
Miałam pytać, czy sama sobie go uszkodziłaś, czy z pomocą męża, ale już wszystko jasne ;-)Boli mnie głowa, plecy,a do tego w nocy( w łóżku) uszkodziłam sobie małego plauszka w nodze, jest siny, boli, ale chodzić moge:-(
Półtorej minuty? To dobry wynikHej Robaczki!))
Nie pytam, co u Was, nie pytam, ale przynajmniej się zamelduję i powiem krótko, jak tam moje zmagania ze zbuntowanym dwulatkiem.
Otóż jeśli którakolwiek z Was ma dosyć nastrojów małolata, to ja się dołączamMłody potrafi dać znać, że ma charakterek. Ostatnio akcje typu "zawyję się na śmierć, żeby pokazać mamie, kto tu rządzi" zdarzają się średnio raz na dwa dni. Stosujemy metodę izolacji na 1,5minuty w pokoju. Z reguły pomaga, ale czasem jego upartość zdumiewa mnie samą.
Poza tym J. bardzo dużo i całkiem wyraźnie mówi, w zasadzie można się z nim już dogada w każde kwestii. Niestety, jesteśmy mocno w tyle kwestii nocnikowej. Powoli go wysadzamy, ale chyba z taką konkretną a akcją poczekam do lata.
Na razie tyle, uciekam do pracy :-*
Zocha darła się dzisiaj ponad 15 min! 
Faktycznie, bułka z masłem ;-)A domek będziesz klepać z desek, czy gotowych komponentów?Co do wylewki prosta sprawa 50kg cementu kilka worków piachu i wodajeszcze muszę kupić wkrętarkę i zrobić młodemu domek
![]()
Dzięki.Maćku - Adiena mi cos napisała, generalnie bardzo mało. Cytat :Fakt jest taki, ze nasze dziewczynki juz powinny mowic., Coz moge ci doradzic? Istotny jest sluch, wzrok, gryzienie, żucie, przelykanie, Jestes w stanie sama sprawdzic czy jest ok? raczej nie. Proponuje udac sie na miejscu do sensownego logopedy, ktory pokaze ci cwiczenia i zabawy stymulujace. czy mala duzo tv oglada, duzo muzyki slucha? Ogolnie powinnas sie skupic na stymulowaniu lewej półkuli. to ciezko przez net przekazac co i jak. Sama niestety stwierdzam,ze Lily nie rozwija sie tak, jak powinna i biore sie za nia ostro"
Dzisiaj postanowiłam jej trochę ograniczyć, co skończyło się wielkim darciem... 
Ja też poproszęAylin- to jest w kilku komentarzach, ale postaram sie pokopiowac na przerwie![]()

A właśnie nie jest to takie oczywistę, że dzieci lubią malować itd. I ponoć sporo jest takich przypadków, gdzie dzieci przez to, że są przymuszane tym bardziej tracą ochotęA macie jakiś pomysł zeby zachęcić Adriana do malowania??? Przecież dzieci w jego wieku lubia rysować, a on mówi, ze nie bedzie bo mu sie nudzi.
Nagrody, prośby i konkursy ( siadamy wszyscy i rysujemy) nie działaja, Flamastry, kredki, kreda, farby - nie. Kolorowanki- nie. Malowanie pustej kartki - nie.