muńka spokojnej nocy i zdrówka dla Gabki! Świetne te przepisy na słodkości!
aga a jak katarek u Antosia? Moja antyrajstopowa. Tej zimy miała na sobie tylko dwa razy i to pod przymusem w grudniu. Heh, nawet mi nie pisz o promocjach
josie fajnie, że macie słoneczko. A co do lekarza to może dobrze że jesteś porządnie przebadana

!
młodak z jednej strony dobrze, że ci te kamole wychodzą, bo przynajmniej zaczniesz leczyć. A nie zauważyłaś u siebie podków pod oczami, ludzie z kamieniami, z problemami nerek zazwyczaj mają większe podkowy i często gałki oczne nie są czysto białe a wpadające w żółty. Powodzenia! Kurde, może akurat to badanie można pominąć? I w ogóle co dalej, do urologa, jakiś zabieg czy tylko leki - co cie czeka nasz młodaczku? U mnie skończyło się tylko na piasku w nerce.
aronia dobrze ci z taką znajomością języków

Ja tylko ang., po niemiecku potrafię podstawy ze szkoły
aylin josie i kto tam jeszcze u mnie też bunt, ale rozumiem bo piątki. I wychodzą tak z boku dziąsła jak czwórki zaczynały:/ Na śniadanie ok, bo kasza, a na drugie garść suchych płatków śniadaniowych cheerios, na obiad 3 łyżki zupy i pełna, a na kolacje 2 gryzy naleśnika (same ciasto) plus kasza.
Pola ogląda bajki zawsze rano i wieczorem

Nie ma zakazów w tym czasie. W dzień woli tworzyć, dziś dostała pudło kartonowe i zdobiła farbkami, a w środku miała namiot, podusia, kocyk i misie

I tak pół dnia, potem spacer, po przyjściu modelina w ruch i robienie dżdżownic. A jak ciepło to całe dnie na dworze. Więc niech sobie rano i wieczorem ogląda