reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
takie w smietanie z cebulka i jablkiem czy to co innego bo moga sie roznie nazywac:)
moja babcia robi samzone w ciescie nalesnikowym ale gdzie ja dostane swieze sledzie ?nie matiasy tylko surowe

Witam :-) widze ze tak swiateczne nastroje tu panuja.
Ja na siwieta robie gyrosa - uwielbiam go i cala rodzinka.

A co do ananasow szczegolnie tych surowych i sokow z lisci ananasow to uwazajcie bo sa niebezpieczne dla kobiet w ciazy i to bardzo!!!

U mnie w domku na swieta robimy mase salatek ze sledzikow - pychotka :-)zaraz wurzuce kilka przepisow w odpiwiednim watku:tak:

Ostatnia edycja:
hejka ja tylko na chwilke ide upichcić jakiś obiadek i jade w gośći
niespodzianka jęsli możesz znaleźć linki do tych stron co jest napisane co kupować dla maluchów to będe wdzięczna za te limki pozdrawiam i miłej niedzieli życze do wtorku :-)

Witam :-) widze ze tak swiateczne nastroje tu panuja.
Ja na siwieta robie gyrosa - uwielbiam go i cala rodzinka.

A co do ananasow szczegolnie tych surowych i sokow z lisci ananasow to uwazajcie bo sa niebezpieczne dla kobiet w ciazy i to bardzo!!!

Gyros to chyba taki mało świateczny ;)
Mozesz napisac wiecej o ananasach, dlaczego szkodliwe?

Próbowalam doczytac co u was, ale sie pogubilam i w ogole mam wrażenie, ze jest jakaś zgrana grupa , a te mniej udzielajace sie jakos się nie moga przebic ;)
broń Boze to nie zarzut, ale ubolewam, ze juz kilka razy bylam zignorowana i pominieta.
Widocznie w odpowiednim mimencie za mało pisalam ;)i moge podziekowac sobie.

Addiena no gyros malo swiateczny ale kupa znajomych robi go na swieta bo wszyscy go lubia
Avo chodzi o taka salatke z kurczaka , z pekinska, i roznymi dodatkami( co dom to inny przepis tak naprawde)jesli chcesz a nie znasz to moge wrzucic przepis bo bardzo dobra jest:)

KAmila fajna ta salatka z ananasem:) mialam wlasnie gyrosa robic ale z ta bedzie szybciej i cos innego.za to teraz zrobilam galaretke truskawkowa zmiksowana z danio i na to galaretka agrestowa. Mlody uwielbia i ja tez:)do tego jakies pomarancze wrzuce,do tego lody albo bita smietana i dooopa rosnie ale jak pysznie. boze jak mi sie jesc ciagle chce.....:zawstydzona/y:

Ja tą sałatke robie bardzo bardzo często i uwielbiam wypijać sok po ananasach z puszki :)
Mi też się ciagle chce jeść ... yh

takie w smietanie z cebulka i jablkiem czy to co innego bo moga sie roznie nazywac:)
moja babcia robi samzone w ciescie nalesnikowym ale gdzie ja dostane swieze sledzie ?nie matiasy tylko surowe

O ja uwielbiam takie z cebulka i jabłkiem w śmietanie ahhhhhhhhh

Gyros to chyba taki mało świateczny ;)
Mozesz napisac wiecej o ananasach, dlaczego szkodliwe?

Próbowalam doczytac co u was, ale sie pogubilam i w ogole mam wrażenie, ze jest jakaś zgrana grupa , a te mniej udzielajace sie jakos się nie moga przebic ;)
broń Boze to nie zarzut, ale ubolewam, ze juz kilka razy bylam zignorowana i pominieta.
Widocznie w odpowiednim mimencie za mało pisalam ;)i moge podziekowac sobie.

Ja przyznam szczecze że jestem uzależniona od ananasów w puszce w pierwszej ciąży mi nie zaszkodziły to i teraz nie zaszkodzą :) Jem je bardzo często :) Więc wydaje mi się że takie puszkowane słodkie nie są szkodliwe.. najprędzej te surowe a takich niejadam :)

Nie czuj się kochana pominięta ciężko jest odpisywać każdej jednej osobie bo dużo tu postów się ciągle pojawia ale każdy każdego pamięta i czyta lecz nie zawsze się odpisuje.. Wiadomo że kto ma więcej czasu ten więcej czasu tu spędza np ja :D nie pracuje siedze w domu to siedze na forum hehe.. Już wiele tu obecnych pisało że czuje się pominięta :)

reklama
Dokładnie. Ja też tak często tu nie jestem i czasami też mi ciężko wbić się w temat i w atmosferę tutejszą. Ale tak jak Kamila pisze niektóre mają więcej czasu na siedzenie tu a niektóre nie :-)

Do góry