reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Andzia najslodsze zyczenia dla Matiego :*

tort.jpg

Kasienka mala przecudna, ma Twoje oczy prawda?

Asik tort - male dzielo sztuki, a niuniek swietny :) Fajne ma wloski :)

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 50
jutro dam znać czy kac czy nie kac :-D

kacora na pewno zaliczę w niedzielę, bo w sobotę grillujemy w gronie firmowym, a litr bimbru do dobrania chłodzi się w lodówce:-D
czy któraś wie jak zrobić cytrynówkę z bimbru?:rofl2:

Czekam aż dzieciaki wstaną, ogarnę chatę, zrobię jakiś obiad i może do koleżanki się wybiorę... nie chce mi się siedzieć w domu

przyjechał do nas na praktyki młody i o dziwo przystojny Włoch... ale na razie nie wiadomo, co i jak, ani gdzie, ale chyba zasugeruję szefowi, że mam dużo papierów do wpięcia;-);-):rofl2:
:-D:-D:-D
kacyk jest?

Kasiek tak, wszystko robiłam sama. Nie podobają mi się trochę te moje łaczenia ale jak na pierwszy raz to i tak jestem zadowolona z efektu. Drugie wyzwanie czeka mnie w sierpniu na urodziny O bo chce tort z Rainbow Dash.
Damian je kanapki tylko i wyłącznie z masłem.

Kasienka Sarunia przecudna a w tej rózowej sukience wygląda bosko:tak:

Alijenka nie martw się najważniejsze że wyniki ok

Andzia jak Adi sie czuje?

Hejo

Asik torcik cudny :) Daj link do tej masy i jaki krem robiłaś?? Ja zawsze budyniowa, ale chce teraz zrobic smietanową.
Adi juz dobrze, apetyt ma, nie gorączkuje w piatek na kontrolę. Mati w nocy pokasływał :(
Udanego wypadu :))

Kasienka - Sarunia sliczna :)

Zaza. Mooni jak głowki ???:-D

Alijenka - małe odstępstwa od normy nie sa złe, ostateczna interpretacja należy do lekarza :)))

Mooni ja nie mam Fb

Spadam pracować, bo od poniedziałku urlop, jutro szpital, a roboty w huk

reklama
Cześć dziewczyny :-)

U nas noc nie ciekawie mały budził się co chwilę z płaczem wołając mamoooo. W końcu przygarnęłam kropka do siebie i spał sobie do rana.

Muńka no bo istniejecie niby na Facebook'u, a chciałabym do Was dołączyć i tam ;-) Więc pytam ;-)

andzia1980 hehe moja główka całkiem ok, tylko naoglądałam się filmów i bałam się zasnąc haha. Jeszcze w telefonie stacjonarnym mi się włączyło jakieś przywoływanie i dzwonił o 01.30. matko jak się zlękłam,:-D

Zaza26 jak tam główka? Kacyk czy lekka niedyspozycja? :-D

Kasieńka no malutka super, a rośnie jak na drożdżach ;-)

Asik pogratulować takiego tortu i takich zdolności. Cudny torcik.

Do góry