reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ostatnia edycja:
reklama
Kaasienka Mati tez wszedł w faze buntu. Piszczy, płacze i prawie non stop chodzi z językiem na wierzchu. Nic nie skutkuje. Prosze zeby podszedł a on mi jęzor pokazuje :wściekła/y:
Wczoraj oglądałam zdjęcia; Adi tez był takim pulpecikiem a teraz chudzielec z niego.
Zdrówka dla Nikosia, oby na tym sie skończyło.
My chyba pojedziemy do lekarza przed weekendem, bo M kaszel nie przechodzi, wydaje mi sie,że jest gorszy. :(

Kifsi przyjdzie czas na wszystko i tak jak piszesz najważniejsze ze zdrowy.

Munka super trampki :)

kifsi u nas też daleko z odpieluchowaniem, czasami mi się wydaje że do 4 roku życia moja będzie śmigać z pieluchą no normalnie nic a nic nie kuma, a jak widzę że chce robić kupala to sadzam ją na kibelek bo nocnika to w ogóle nie uznaje i niestety wstrzymuje, robi potem w pieluchę.
Co do sadysty to u mnie zawsze wszystko musi byc na znieczulenie także przestałam mieć stresa

Muńka super butki :-):-)

Kasienka hahahaa to Ci mała chciała pomóc w ozdabianiu podłogi a co !!!! :-D:-D:-D:-D

andzia zdróweczka, Ty to się masz z tymi chorobami bidulko

55fa2947a741a1aca49dddbeeb53f75a_image_800x600.jpgMy mamy takie proste, całe czarne

Alijenka ja odkad biore znieczulenie to tez nie boje sie dentysty :-p

Załączniki

• 55fa2947a741a1aca49dddbeeb53f75a_image_800x600.jpg
    55fa2947a741a1aca49dddbeeb53f75a_image_800x600.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 48
munka nie dziwię się że wzięłaś 2 pary w tej cenie! Zaraz też coś zamówię - przez ciebie! Ale powiedz mi o co chodzi z rozmiarami dziecięcymi jeśli wiesz? 25 to ile?

kasienka to miałaś akcję z kupą:D Jak duża to dobrze, zaraz będzie ją wyciągało jak zacznie biegać:) No i gratki dla młodego za ten alfabet, bo zapomniałam ostatnio dodać;)!

wiem ,że na wszystko przyjdzie czas :-) także nie ma stresa :-)

alijenka - wik z pieluchami to ma pewnie po tatusiu ,bo on do 3,5 roku z bagażem tetrowym latał :-) a co do dentysty to mnie nawet igła ze znieczuleniem przeraża :zawstydzona/y: trauma z dzieciństwa , wtedy naprawdę trafiłam na sadyste :-(

andzia - zdróweczka :tak:

fajne trampy ,fajna cena , szkoda ,że my musimy przymierzać bo wysokie podbicie ma i nie w każdy bucior wejdzie :-(

kifsi ja też mam traumę z dzieciństwa, dla mnie dentysta z lat szkolnych to coś strasznego poprostu darłam się jak opentana, a zwłaszcza ci dentyści ze szkoły podstawowej i wywoływanie na lekcji aby iść na wizytę to dla mnie było coś strasznego, do końca życia nie zapomnę o tym, ta stara prukfa siedząca na stołku przy maszynie ze sznurków ehhhhhhhhh

Ja kupowałam w stacjonarnym sklepie i niestety tam były trochę droższe, ale przez internet butów nie kupuję i kupować nie będę, bo u mnie z rozmiarówką różnie, no a dla dziecka to buty muszę dotknąć :-)

andzia - super butki!

Moja Gabi też teraz mała buntowniczka - jak na coś jej nie pozwolę to się złości i mnie bije :baffled: zaraz potem przychodzi, przytula i przeprasza :sorry2:

reklama
mała mi padła byłyśmy 2 godziny na spacerze w lecie wróciłyśmy o 18, a przy okazji troszkę grzybków nazbierałyśmy i już sosik się na jutro robi, oczywiście mała nie będzie go jadła

a tu widzę pustki :-:)-(

Do góry