reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej :)

byłam z młodym na zakupach i jak nigdy wpadł w tą swoją dwulatkową histerie, a do tej pory zakupy były ok :tak: matko masakra :wściekła/y::wściekła/y:

aylin - termin mam na 18 kwietnia :tak: faktycznie 10 źle się z moherkami kojarzy :-)

kasienka - uff dobrze ,że się wyjaśniło :tak:

aga - zdrówka :tak: u nas też myszka Miki rządzi razem z piratem Jakiem :-)

reklama
Aga ach te babcie :) idź do lekarza pliiiss

kasiek aj wróble całoroczne ciężko będzie się ich pozbyc, ale wierzę w twoja pomysłowość ;p
A tam z makaronem najważniejsze że sosik dobry.

Aylin i co powiedział lekarz ???

Kifsi ja takiego napadu jeszcze nie przeżyłam tfu tfu. ,ale mam problem z ich uciekaniem, chowaniem się. ... no masakra, lepiej na zakupy bez nich chodzić.

Kasienka ja się zawsze przed anty bronie, ale zazwyczaj i tak się na nim kończy, a choroba trwa dłużej.

Wiec trafiłam na babcie lekarza :) ale fajna kobitka. Mila. Poatrzyla na wyniki i stwierdzila ze eeeee wszystko ok ale aby uspokoić doktora dala zestaw badan dodatkowych.
Poza tym odebrałam prenatalne. Nic z nich nie rozumiem oprócz tego ze wszystko raczej ok. Bo inaczej by mnie na dodatkowe umówili.

Kifsi - mi gin od prenatalnego nawet na karcie badan wpisal 9 bo mówi ze niech się rodzi kiedy chce byle nie 10. Wiec nie będzie zapeszal i wpisze co innego.

aylin super ze strony doktorka!:D I super, że wyniki OK

kasienka nie...kurki i śmietana z kaszą jakoś blee:D Ale luz, wyprałam w zimnej wodzie tą papkę makaronową. Zmieszałam z oliwą - wyglądał tragicznie, takie trociny! I olałam sprawę - wsypałam to badziewie do sosu. Zjedliśmy...

Kifsi u mnie na zakupach jeszcze miód malina bo właśnie wróciłam. Ale ona siedzi w wozku wiec nie lata:)

Ostatnia edycja:
pobudka!!! a no dzisiaj sobota ... tylko ja wstaje tak wczesnie :p choc dzisia to i tak niezle bo przed 7 :D a nie o 6 albo przed ...
Aylin dobrze ze wyniki ok :)

Kasiek kasza gryczana z grzybkami super :) albo kluski slaskie jak pisala Aylin :p

Kifsi u nas mlody bez wozka ale na zakupach wkladamy w duzy wozek ... a jak cos to daje mu jedna rzecz ktora kupuje i idzie ladnie przez caly sklep albo bulke biore i place za nia przy kasie zeby mial zajecie :)

Andzia napewno w koncu bedzie lepiej a Matiemu sprawdzalas migdaly ?

Hej

Kasienka ja zwykle wstaje po 5 na weekendach po 7, a dziś o 9:30. Ale wczoraj położyłam się o 2 mieliśmy gościa, a potem jeszcze horror.
Mati ma czerwone gardło , ale migdały nie są jakoś powiększone. Za to Adi rano wstał zatkany , kaszle i mówi że go gardło boli. Pewnie zaraził się od młodego.

Andzia wow! My dzis dla odmiany juz o 7.30. Wspolczuje chorobska. Oby szybko minelo!

Kasienka wlasnie tak dzialam i ja w sklepie. Kurki z gryczana ok ale smietanowy sos...oj nie dla mnie. Z ziemniakami faktycznie macie racej. Trudno, zyjemy. Dobrze ze sosu duzo to zabilo smak takiej 'mączki'.

Laski mam dwie kaczki gumowe. Po kąpieli zawsze wyciskalam z nich wode ale du.pe to dalo bo i tak zrobilo sie czarno w srodku. Wrzątek nic nie dal tj.nawet moczenie w nim. Znacie jakies sposoby?

Ostatnia edycja:
Kasiek tylko chlorowe środki. Próbowałam wszystkim naturalnym i nie puściło. Mam kubki, konewki nawet książeczka do kąpieli tym czarnym zachodzi

reklama
Do góry