reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek my za ten nasz daliśmy sporo kasy i w tym przypadku
cena nie była gwarancją jakości; P no i był duży. Teraz chcemy jakiś mały, tak żeby chłopcy mogli się na nim bawić.
Po lekarzach nie będę na darmo jeździć. Rozumiesz ,że mam przesyt; P poprostu nie widzę potrzeby żeby ich męczyć testami.

reklama
Hej Kobiałki

Już nie zamierzam się tłumaczyć że mnie tyle nie było i że Was nie nadrobię. Bo i tak te tłumaczenia nic nie dają i w niczym mi nie pomogą :-:)-:)-(

My chore :-:)-:)-:)-( no mała ma narazie tylko katar i mam nadzieję że na tym pozostanie, a mnie jak zwykle gardło nawala :-:)-:)-(.

Byłam dziś zareklamować buty małej trampki co niedawno kupiliśmy, rozkleiły się po bokach, chciałam jej kupić coś innego i normalnie nic nie ma, są już tylko i wyłącznie zimowe buty, a z tych lżejszych same małe albo całkiem duże numery i tym samym moje dziecko nie ma w czym chodzić ma tylko kalosze i jedną parę butów ale to Primigi i jakoś żal mi je ubierać na ogród. Do tego udało mi się sprzedać na allegro 2 pary butów z tamtego roku, nie dostałam za nie dużych pieniędzy ale to zawsze coś :-):-):-)

A tak w ogóle to miałam dziś stłuczkę ale nie z mojej winy, baba cofając spod sklepu gdzie ja jechałam ulicą główną wjechała mi w tył auta i uciekła, po prostu sobie pojechała i miała gdzieś moje trąbienie na nią więc zadzwoniłam na policję. Szkody nie są duże ale sam fakt tego, że uciekła i zachowała się po chamsku spowodował to że zadzwoniłam na 112 i dosłownie za 10 min już była policja. Dobrze że spisałam numery rejestracyjne. Policjanci odwiedzili ją w domku i babka zapłaciła mandat a ja mam po weekendzie zgłosić się po notatkę.

Temat Ani Przybylskiej ciąg dalszy, strasznie mi szkoda że odeszła była bardzo utalentowaną aktorką a przede wszystkim stawiała rodzinę ponad wszystko. Wiecie co kiedyś jakoś nie ruszały mnie takie sytuacje aaaa bo zostawiła dzieci jakoś mi nie było szkoda, a teraz jak mam swoje dziecko to normalnie nie mogę sobie wyobrazić tego co dzieci myślą i jak cierpią.

Kasieńka wszystkiego najlepszego
:-)

kasiek a patrz ja ten tani dywan mam już drugi rok i nic się z nim nie dzieję nooooo oczywiście jest bardziej brudny niż na początku ale nic z niego nie wychodzi i jest super obszyty, mieliśmy w tym roku kupić nowy ale stwierdziłam że ten jeszcze zimę przetrzyma spokojnie

andzia a że tak zapytam nie macie w domu wilgoci ????????? a może oni mają jakąś alergię pokarmową ??????????????

Ostatnia edycja:
Alijenka nie nie mamy wilgoci, teraz jak zaczęliśmy grzać to jest chyba za suche powietrze. Mati miał nietolerancje mleka i białka ale już mu dawno minęła.
Teściowa się uparla, bo Oli ma astmę dziecięca i tak się przejęła, że mnie teraz neka, żebym chłopakom zrobiła testy, bo chorują. Ale ja juz widzę poprawę. RRzadziej chorują i jak już to gardło łapią. Poza tym byłam już alergloga, i mówiła, żeby reagować szybko jak zaczyna kaszlec. I tyle.
Dobrze, że spisalas numery -będzie miała nauczkę na przyszłość.
Co do primigi na wiosnę będą za małe, wiec nie żałuj ;p
Zdrówka dla was.

andzia no tak ale wiesz jeszcze mogę sprzedać później te butki za dobrą cenę, a te to mam na wyjścia nawet do sklepu gdzieś pojechać dalej jak do Wro czy gdziekolwiek w gości to mam te jedne buty.

Melduję się nadal chora, a do tego zaraziłam synka i mamuśkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Antek smarka, kicha, a teraz ma 39tem. :wściekła/y:

Kasieńka najlepszego!!!

Zdrówka dla Wszystkich!!!

Alijenka dobrze, ze babie nosa utrą za ucieczkę.

"wrocławianki" trzeba zrobić jakieś spotkanko zanim Kaśka się rozpakuje :)

Hejka.
Kasiek ja mam u młodej taki dywan z Ikei z poskrecanymi wloskami. Bronilam sie przed nim bom antydywanowa ale jest. I nawet nieźle sie czysci. W ciagu roku użytkowania sie nie ubil. A kosztował cos kolo 130 zl wiec nie majątek

alijenka i chyba kupię ten co ty masz:D Ten zwykły z króciutkim włosiem, obszyty (wklejałaś) ;) Pozostaje mi zastanowić się nad kolorem, bo przy psie w domu i tak nie ma co świrować, no i drugim dziecku które będzie szczać jak Pola tej wiosny. Co do butów to i ja miałam tylko adidaski i kalosze. I dopiero w zeszłym tygodniu kupiłam jej trampki za kostkę do codziennego biegania;) Ja mam zaś ten problem, że mi się żadne buty dla młodej nie podobają i ciężko mi coś wybrać. I fakt, że większość fajnych to same małe rozmiary. Co tam jeszcze...a zdrówka! No i dobrze, że tą babkę załatwiłaś!

andzia
ja nie doradzę czy testować, czy odczulać itp. bo nie znam żadnych takich przypadków, gdzie to poskutkowało. Jak wiesz, też miała skazę przez rok i minęła. Oczywiście jak zje stos jaj kurzych (białka) parę dni pod rząd to ma czerwone policzki i na tym koniec. Może opinia innego alergologa jeszcze np. sąsiadce jeden kazał karmić piersią (dziecko silne azs i ogromna alergia), a drugi zakazał i polecił przejść na neocate. Posłuchała pierwszego, potem wylądowali w szpitalu i tam lekarze pukali się w głowę co za pusty alergolog.

wiecie co tak właśnie sobie myślę, że mam takowy nick ale jakoś dziwnie mi się czyta jak piszecie mi Alijenka :-):-):-)

kasiek no ja małej też kupiłam trampki i się rozkleiły :-:)-:)-(, takie jej kupiłam

--1250671_P.png

reklama
Jak pisałam poprzedniego posta to nie wiedział wszystkich wpisów;)

aga zdrówka! Zdrowiejcie i robimy spotkanko!

aylin dzięki, a który jak mogłabyś w wolnej chwili? Muszę mieć jakiś odcień szarego lub czarnego bo to do salonu. Też nie chciałam dywanu, ale na zimę do wiosny zakładam dla młodej:p

alijenka
ładne;) Mam nadzieję, że moje wytrwają bo np. dziś P robiła w nich w piasku zupę (bo do piaskownicy ściąga buty):D

My jutro lecimy do psiapsiółek na spotkanko (ja do swojej, a młoda do jej córy). Ostatnio tamta posikała się na widok Poli (to ta co była moją sąsiadką ale się wyprowadzili kilka wiosek dalej - a dziewczyny wcześniej były jak siostry). Pisałam wam że non stop kłócą się, a teraz jak widzą się raz na tydzień to wielka miłość. Raz wyszłam stamtąd dopiero o 23. Ostatnio Pola o 21 wywalała mnie za drzwi że mam sama jechać do domu, bo ona tam zostaje i śpi;)

Do góry