Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak zrobisz bete. Trzymam kciukiDziewczyny czy tylko ja tu coś widzę??? Robiony z porannego moczu.
A ile dni twój cykl trwa? Masz regularne miesiączki?Sprawa wygląda tak że ostatnia miesiaczke mialam 16 listopada. Od 1 do 10 grudnia brałam duphaston. Do tej pory miesiączki nie dostałam. Najpewniej zrobić betę ale dopiero w przyszłym tygodniu dam radę. Pozostaje czekać, chyba że któraś z was miała taką sytuację
Ostatnio się rozregulowały dlatego na uregulowanie dostałam duphaston. Jest to mój pierwszy cykl z nim. Ginekologa mam dopiero na 8 stycznia.A ile dni twój cykl trwa? Masz regularne miesiączki?