Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Hej wszystkim jestem tu nowa. Mam pytanie do was robiłam 2 testy i oba wyszły pozytywne potem betę hcg i wyszedł taki wynik czy oznacza ciąże?
|
| |||||||||
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
|
| |||||||||
Beta wskazuję wczesną ciążę. Który to dzień cyklu? I ilu dniowe masz cykle? Czy już po terminie miesiączki? Powtórz badanie po 48 godzinach, wtedy zobaczysz czy dobrze przyrastaHej wszystkim jestem tu nowa. Mam pytanie do was robiłam 2 testy i oba wyszły pozytywne potem betę hcg i wyszedł taki wynik czy oznacza ciąże?
Dzień cyklu 28 dzis termin spodziewanej @Beta wskazuję wczesną ciążę. Który to dzień cyklu? I ilu dniowe masz cykle? Czy już po terminie miesiączki? Powtórz badanie po 48 godzinach, wtedy zobaczysz czy dobrze przyrasta
Nie jestem zbyt obeznana z wartościami przy staraniach naturalnych, ale chyba jest przyzwoita wartość. Pomimo to sprawdź za dwa dni przyrost, bo on jest ważniejszy niż wartość.Dzień cyklu 28 dzis termin spodziewanej @
Jak najbardziej ciążaHej wszystkim jestem tu nowa. Mam pytanie do was robiłam 2 testy i oba wyszły pozytywne potem betę hcg i wyszedł taki wynik czy oznacza ciąże?