• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy jestem w ciąży?

Witam.
Moja dziewczyna od jakichś 4 dni źlę się czuje. Na początku myśleliśmy, że to po prostu grypa żołądkowa, ale teraz zaczynamy się zastanawiać czy jest w ciąży. Pierwszego dnia mdliło ją, raz wymiotowała i miała temperature w nocy trochę ponad 38 stopni. Później już tylko biegunka, mdłości i ból brzucha ( min. żołądka). Skarży się jeszcze, że ma wrażenie jakby jej coś utkwiło w gardle. I tak do teraz. Wczoraj miała temperaturę 37 stopni. Wspomnę jeszcze tylko, że jakieś 5 dni przed tym całym "zatruciem" miała okres, spóźnił się 2 dni i trwał 5-6 dni. Więc teoretycznie ciąże móglibyśmy wykluczyć, ale czytałem, że krwawienie miesiączkowe może wystąpić nawet w ciąży. Czy mogą to być jakieś pierwsze objawy ciąży?

reklama
Test ciążowy....ale raczej choroba.

Niestety, my tu ciąży na odległość nie stwierdzimy. Jak jest seks bez zabezpieczeń, to może być ciąża.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam nadziej że mi pomożecie mam mały problem
Od dwóch miesięcy nie mam okresu
Boli mnie lewa strona podbrzusza i plamieje. Robilam test ciążowy wychodza że nie jestem wciazy.
Przytylam 3kg z partnerem się nie zabezpieczamy wręcz przeciwnie staramy się o dziecko.
Jest możliwość że testy klamia??pomóżcie kobietki bo do lekarza mam dopiero za tydzień Ale ja już się denerwuje bo nie wiem czy mam rzucić palenie bo może testy klamia.

Hej dziewczyny mam nadziej że mi pomożecie mam mały problem
Od dwóch miesięcy nie mam okresu
Boli mnie lewa strona podbrzusza i plamieje. Robilam test ciążowy wychodza że nie jestem wciazy.
Przytylam 3kg z partnerem się nie zabezpieczamy wręcz przeciwnie staramy się o dziecko.
Jest możliwość że testy klamia??pomóżcie kobietki bo do lekarza mam dopiero za tydzień Ale ja już się denerwuje bo nie wiem czy mam rzucić palenie bo może testy klamia.
Rzuć palenie. To akurat Ci nie zaszkodzi. Szczególnie jeśli starcie się i tak.
Beta hcg z krwi. My niestety nie diagnozujemy na odległość :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry