reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, uprawiałam seks z chłopakiem okolo tydzien po rozpoczęciu miesiączki oraz okolo 3 tygodnie po i spoznia mi się teraz okres o 2 dni. Seks odbywal się w prezerwatywie jednak mam obawy ze plemniki wydostawaly sie przy pierścieniu ponieważ, rezerwatywa lekko zsuwała się przy podstawie o max 3 cm. Partner ja przytrzymywal lub poprawial co pewien czas. robił mi palcówkę i boje sie ze mogl wprowadzić te plemniki palcem ewentualnie przy uprawianiu stosunku.
Dodam ze dochodził poza mna.
Jednak jakis tydzień temu czulam mdłości rano przez pare dni. Czuje ze poce się w tym miesiącu bardziej niż zwykle. Czuje tez bol podbrzusza od paru dni który mam przed okresem zawsze.
Proszę o odpowiedź czy jestem w ciazy..
i dziękuję z góry ..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry