• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozjaśnianie włosów w ciąży

Hej dziewczyny. Jestem aktualnie w 6 tc. Za 2 tygodnie jestem umówiona na rozjaśnianie włosów, ponieważ mamy w lipcu wesele i chciałam mieć zrobiony odrost ale zapisałam się zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży. Czy wy rozjaśniałyście włosy bądź lekarz zarzucił że rozjaśnianie nie jest wskazane w ciąży?

reklama
Hej dziewczyny. Jestem aktualnie w 6 tc. Za 2 tygodnie jestem umówiona na rozjaśnianie włosów, ponieważ mamy w lipcu wesele i chciałam mieć zrobiony odrost ale zapisałam się zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży. Czy wy rozjaśniałyście włosy bądź lekarz zarzucił że rozjaśnianie nie jest wskazane w ciąży?
Normalnie możesz farbować włosy w ciąży. Poproś fryzjerkę, żeby dobrała środki bez amoniaku.

Uprzedź fryzjerkę,że jesteś we wczesnej ciąży i napewno uda się ogarnąć bezpiecznie włosy :)
Ja też farbowałam i rozjaśniałam włosy - ale nie u fryzjerki za 50 zł tylko u konkretnej,wyszkolonej dziewczyny:)
Zdrówka i powodzenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry