reklama

Czy powtarzałyście betę?

Czy powtórzyć betę po 48 godzinach? Pierwsza wyszła 82, więc wiem że ciąża. Beta robiona w dniu miesiączki a dzisiaj powinnam zrobic znowu żeby zobaczyć przyrost. Ale zastanawiam się czy robić. Bo jeśli będzie dobry przyrost to przecież i tak moze potem się coś stać. A jak było u was?

reklama
Rozwiązanie
Ja w pierwszej i drugiej ciąży którą straciłam cały czas robiłam Bete. W obecnej ciąży nie zrobiłam i ani razu z tego względu że nie mogłam wytrzymać tego napięcia i stresu. Zdałam się na wizyty od usg do usg i nie żałuję:)
Czy powtórzyć betę po 48 godzinach? Pierwsza wyszła 82, więc wiem że ciąża. Beta robiona w dniu miesiączki a dzisiaj powinnam zrobic znowu żeby zobaczyć przyrost. Ale zastanawiam się czy robić. Bo jeśli będzie dobry przyrost to przecież i tak moze potem się coś stać. A jak było u was?
Ja również powtarzałam po 48h i na początku ciąży byłanto przydatna informacja dla lekarza, ale ja mam nauczkę po jednym poronieniu, gdzie miałam puste jajo płodowe. Lekarze w pierwszych 7 tc tylko bazowali na becie.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry