• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy się udało?

Oleczka309

Fanka BB :)
Hej dziewczyny,staramy się od kilku miesięcy o dzidziusia,brałam tabletki anty 2 lata dokładnie i całkiem niedawno odstawiłam,ostatnia @ była 18 maja,29 maja (12 DC) byłam na konsultacji u ginekologa który powiedział ze właśnie dzisiaj lub jutro będzie owulacja bo mamy przepiękny pęcherzyk. Przytulanko 29.05 i 31.05 późnym wieczorem 🤭
Dzisiaj już nie wytrzymałam i poszłam na betę niestety wynik to 2.3
Myślicie żeby powtórzyć za kilka dni czy cykl na straty?

reklama
Jeszcze za szybko na testowanie. Poczekaj sobie na spokojnie do terminu spodziewanej miesiaczki i wtedy zrob test. Bedziesz miala czarno na bialym i nie bedziesz sie zastanawiac, czy nie za szybko, czy nie za pozno.

Hej dziewczyny,staramy się od kilku miesięcy o dzidziusia,brałam tabletki anty 2 lata dokładnie i całkiem niedawno odstawiłam,ostatnia @ była 18 maja,29 maja (12 DC) byłam na konsultacji u ginekologa który powiedział ze właśnie dzisiaj lub jutro będzie owulacja bo mamy przepiękny pęcherzyk. Przytulanko 29.05 i 31.05 późnym wieczorem 🤭

2.3 równo czy przed nim jest znak < mniejszości

Zrób betę za kilka dni jeszcze. Trzymam kciuki 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry