Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeżeli test wyszedł pozytywny to nie może być to plamienie implantacyjne, proszę nie pisać takich głupot. Podstawowa wiedza. Po zagnieżdżeniu beta hcg wytwarza się w ciągu 48h, więc jeżeli masz plamienie i pozytywny test to proszę skonsultuj się z lekarzem.Według mnie to plamienie implantacyjne. Test ewidentnie pozytywny. Gratuluję![]()
Dokładnie. Ja bym jeszcze z betą zrobiła progesteron.Test jest pozytywny ,a plamienie nie jest implantacyjne ,zrob bete I do lekarza sie umiw jak najszybciej
O tak ,masz rację, to przeciez od tego moze byc plamienieDokładnie. Ja bym jeszcze z betą zrobiła progesteron.
również zmieniłabym lekarzaOd kiedy najpierw wytwarzana jest beta, a dopiero później plamienie implantacyjne? Jeżeli lekarz mówi takie rzeczy, to ja bym zmieniła lekarza
Ja także.Od kiedy najpierw wytwarzana jest beta, a dopiero później plamienie implantacyjne? Jeżeli lekarz mówi takie rzeczy, to ja bym zmieniła lekarza
Dokładnie, jeśli test wyszedł Ci pozytywny to na pewno nie jest plamienie implantacyjne. Kiedy ja wykonałam pierwszy test był wtorek rano, wyszedł negatywny, popołudniu dostałam delikatnego plamienia, tego nawet nie można było nazwać krwią. Następnego dnia było czysto, a kolejnego znowu takie lekko różowe plamienie. Już wiedziałam wtedy, że coś jest nie tak, bo w tym czasie powinnam mieć okres. Następny test wykonałam w sobotę i ten wyszedł dopiero pozytywny. Plamienia już wtedy nie było.Od kiedy najpierw wytwarzana jest beta, a dopiero później plamienie implantacyjne? Jeżeli lekarz mówi takie rzeczy, to ja bym zmieniła lekarza