Miesiączka spóźni mi się 10 dni i dziś postanowiłam zrobić test, po chwili zobaczyłam coś takiego, sama nie wiem co o tym myśleć, narzeczony skacze ze szczęścia a ja nie jestem pewna czy test jest pozytywny. Co o tym myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Druga blada kreska pojawiła się kulka sekund po zrobieniu testu. Zawsze miałam miesiączkę regularnie. Właśnie dlatego ze ta kreska jest taka blada a miesiączka spóźnia się 10 dni mam wątpliwości ponieważ inne dziewczyny piszą ze robiły przed planowana miesiączka i miały jasna kreskę u mnie powinna być ciemniejsza jeśli test wskazywałby ciąże. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak odczekać jakiś czas i powtórzyć testKreska pojawiła się w odpowiednim czasie od zrobienia testu? Jeśli tak, to według mnie jest pozytywny, gratulacje.A masz regularne miesiączki? Bo jak na 10 dni spóźnienia to kreska jest bardzo słabiutka. Najlepiej jakbyś poszła sobie zbadać betę i po 2 dniach jeszcze raz, żeby sprawdzić przyrost. Albo do ginekologa od razu, natomiast nie nastawiałabym się, bo może być zdecydowanie za wcześnie, nie wiadomo kiedy owulację miałaś.
![]()
Albo jeśli jesteś bardziej niecierpliwa - iść na betę.Druga blada kreska pojawiła się kulka sekund po zrobieniu testu. Zawsze miałam miesiączkę regularnie. Właśnie dlatego ze ta kreska jest taka blada a miesiączka spóźnia się 10 dni mam wątpliwości ponieważ inne dziewczyny piszą ze robiły przed planowana miesiączka i miały jasna kreskę u mnie powinna być ciemniejsza jeśli test wskazywałby ciąże. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak odczekać jakiś czas i powtórzyć test![]()
Sklepień jak pójdziesz na betęDruga blada kreska pojawiła się kulka sekund po zrobieniu testu. Zawsze miałam miesiączkę regularnie. Właśnie dlatego ze ta kreska jest taka blada a miesiączka spóźnia się 10 dni mam wątpliwości ponieważ inne dziewczyny piszą ze robiły przed planowana miesiączka i miały jasna kreskę u mnie powinna być ciemniejsza jeśli test wskazywałby ciąże. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak odczekać jakiś czas i powtórzyć test![]()
Wydaje się że test jest jakby ciut ( ciut ale jednak ) zalany.Ja uważam że pozytywny kreska na swoim miejscu!ja mam większą zagwostke kreska wyszła różowa widoczna dopiero co robiłam ale wydaje mi się że w złym miejscu...?
![]()
Teraz wygląda mniej zalany ale czy możliwe że by kreska była w tym miejscu powinna być chyba dalejWydaje się że test jest jakby ciut ( ciut ale jednak ) zalany.
Czyli co by z niego nie wyczytać to jest nieważny.
Takie.oczywiście jest tylko moje zdanie.