reklama

Czy test jest pozytywny?

sara102938

Zaciekawiona BB
Witam. Mam do was pytanko. Jestem w 9 dniu po transferze 1 zarodka i dzisiaj zrobiłam rano 1 test a po 2 godzinach 2 i na obu testach jest widoczna delikatna kreska. Czy to moze oznaczac ze wynik jest pozytywny? Z góry dziekuje wszystkim za odpowiedzi.

Załączniki

• 20170707_154026.jpg
    20170707_154026.jpg
    449,2 KB · Wyświetleń: 3 658
reklama
reklama
Ja juz dwa razy mialam krwawienia w ciąży i plamienia tez jestem po in vitro. Ale ciąża rozwija sie prawidłowo czego i Wam życzę. Może czekają z usg żeby trochę krwawienie minęło. Być może jakiegoś krwiaka ma zona albo cos sie odkleja.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

No mamy nadzieje ze to nic groznego i z ciążą bedzie wszystko ok. Dzisiaj krwawienie co prawda jest ale bardzo male, bulów tez nie ma. Co do zastrzyków żona bierze cały czas Fraxiparine. Jutro bedziemy wiedzieć czy jest ok czy nie. Dam tutaj znać. Dziekuje wam za odpowiedzi :)

No mamy nadzieje ze to nic groznego i z ciążą bedzie wszystko ok. Dzisiaj krwawienie co prawda jest ale bardzo male, bulów tez nie ma. Co do zastrzyków żona bierze cały czas Fraxiparine. Jutro bedziemy wiedzieć czy jest ok czy nie. Dam tutaj znać. Dziekuje wam za odpowiedzi :)
Ale to jest heparyna z tego co się orientuję a nie progesteron, jedno z drugim nie ma nic wspólnego

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry