julciaak__
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy test na zdjęciu jest z 7, kolejne zdjęcie to ten sam test po godzinie, kreseczka sciemniala. Tego negatywnego nie wrzucałamJa widzę kreskę na obu testach![]()
Aaa myślałam, że jeden jest ten z 10 a drugi to ten negatywny, wybaczPierwszy test na zdjęciu jest z 7, kolejne zdjęcie to ten sam test po godzinie, kreseczka sciemniala. Tego negatywnego nie wrzucałam![]()
Jasne, rozumiem. Poprawiłam, bo faktycznie mogłaś tak zrozumiećAaa myślałam, że jeden jest ten z 10 a drugi to ten negatywny, wybacz![]()
Ja bym powtórzyła test jutro z porannego, albo skoczyła na betę w poniedziałekJasne, rozumiem. Poprawiłam, bo faktycznie mogłaś tak zrozumiećzastanawiam się tylko czy kreseczka z pierwszego porannego testu to faktycznie może być wczesna ciąża, czy jakiś felerny test
![]()
Tak chyba będzie najlepiej. Dziękuję za pomocJa bym powtórzyła test jutro z porannego, albo skoczyła na betę w poniedziałek![]()
Ostatnio na necie dziewczyna wrzucała pozytywne testy, też chyba pink i ciąży nie było. Także te testy niestety (jak chyba wszystkie) mogą pokazać fałszywie dodatnia kreskę. Beta prawdę powie, tym bardziej, że kolejny był negatywnyTak chyba będzie najlepiej. Dziękuję za pomoc![]()
Staramy się pół roku, robiłam już kilka testów pink i każdy wychodził negatywnie, dopiero dziś zobaczyłam blada kreskęOstatnio na necie dziewczyna wrzucała pozytywne testy, też chyba pink i ciąży nie było. Także te testy niestety (jak chyba wszystkie) mogą pokazać fałszywie dodatnia kreskę. Beta prawdę powie, tym bardziej, że kolejny był negatywny
No pewnie. Beta najlepsza. Mnie osobiście pinki też nie oszukały. Jak mega choojocien to już wiedziałam, że coś się swieci. Ale niestety już natrafiłam na "pozytywne" negatywne testy. Powodzenia ;*Staramy się pół roku, robiłam już kilka testów pink i każdy wychodził negatywnie, dopiero dziś zobaczyłam blada kreskęjeżeli to wczesna ciąża, możliwe że dlatego kolejny był negatywny, stężenie bety słabe w ciągu dnia. W poniedziałek zrobię betę dla pewności
![]()