reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czy to ciąża?

Witam proszę o pomoc od kilku dni zauważyłam twrdsze podbrzusze mam wachania nastroju i zwiększony apetyt dodam że regularnie kocham się z narzeczonym bez zabezpieczenia. Okres miałam 2tygodnie temu ale bardzo skąpy i trwał 3dni. Jestem obecnie w Holandii a dopiero za 2tygodnie będę w Polsce i będę mogła iść do lekarza ale teraz niewiem czy to ciąża czy coś bardziej poważniejszego proszę o porady. Może ktoś miał tak jak ja. Pozdrawiam

reklama
Rozwiązanie
G
Przyszedł Mi wynik bety <2,0 czyli ciąży brak, hormony szleją oby nic gorszego.:-( :(

Po odbiorze wyniku, zadzwoniłam do swojego lekarza, przedstawiłam całą sytuacje i przyspieszył wizytę na poniedziałek. :)
Witam proszę o pomoc od kilku dni zauważyłam twrdsze podbrzusze mam wachania nastroju i zwiększony apetyt dodam że regularnie kocham się z narzeczonym bez zabezpieczenia. Okres miałam 2tygodnie temu ale bardzo skąpy i trwał 3dni. Jestem obecnie w Holandii a dopiero za 2tygodnie będę w Polsce i będę mogła iść do lekarza ale teraz niewiem czy to ciąża czy coś bardziej poważniejszego proszę o porady. Może ktoś miał tak jak ja. Pozdrawiam
Hmmmm......dobre pytanie. Odpowiedzi brak, bo brak danych ...chyba, że przyjmę wersję koleżanki, że fusy dały jasny obraz.

To ja się podepne pod temat. No mam inny problem z mężem staram się o drugą dzidzie. 2 dni przed terminem @ czyli 7 marca ok 21 dostałam brązowych plamien, 8 marca niby się zaczęła, ale na pewno było mniej jak zawsze a wczoraj plamienia jak by miała się już kończyć. Wczoraj wieczorem zrobiłam test był negatywny dzisiaj rano też. Tak się zastanawiam czy czasem coś z hormobami nie ma czy co? Do gina mam dopiero w przyszłym tygodnu:(

To ja się podepne pod temat. No mam inny problem z mężem staram się o drugą dzidzie. 2 dni przed terminem @ czyli 7 marca ok 21 dostałam brązowych plamien, 8 marca niby się zaczęła, ale na pewno było mniej jak zawsze a wczoraj plamienia jak by miała się już kończyć. Wczoraj wieczorem zrobiłam test był negatywny dzisiaj rano też. Tak się zastanawiam czy czasem coś z hormobami nie ma czy co? Do gina mam dopiero w przyszłym tygodnu:(
Jeśli test wyszedł negatywny ...to raczej nie ma mocnych. Okres nawet skąpy to okres, więc jeśli test nie wyszedł w jego dniu pozytywny, nie robiłabym sobie nadziei, albo zrobiła badanie beta hcg z krwi.

A normalnie masz regularnie okres? I bez takich anomali?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Normalny regularny okres obfity, nigdy nie miałam takiej sytuacji, jak byłam z pierwszym w ciąży po prostu okresu nie było i tyle. Nie wiem czemu tak jest:(
Jeśli test wyszedł negatywny ...to raczej nie ma mocnych. Okres nawet skąpy to okres, więc jeśli test nie wyszedł w jego dniu pozytywny, nie robiłabym sobie nadziei, albo zrobiła badanie beta hcg z krwi.
Wiesz nadzieję po negatywnym teście sobie nie robię, tylko nie wiem co mi jest w końcu.

reklama
reklama
Normalny regularny okres obfity, nigdy nie miałam takiej sytuacji, jak byłam z pierwszym w ciąży po prostu okresu nie było i tyle. Nie wiem czemu tak jest:(

Wiesz nadzieję po negatywnym teście sobie nie robię, tylko nie wiem co mi jest w końcu.
Tego nikt nie będzie tu wiedział ...jedynie lekarz może to ocenić a i nie zawsze na pierwszej wizycie. Gdyż mogą być potrzebne badania hormonów zwyczajnie, tarczycy ..

Do góry