reklama

Czy to ciąża ?

Witam
Dzisiaj z rano zrobiłam test ciążowy firmy Quixx który dał mi wątpliwości. Po odczytaniu zobaczyłam jedną grubą kreskę różową a drugą lekko widoczną. Dodam że ten test ma czułość 25 mlU dlatego postanowiłam kupić bardziej czuły test 10 mlU który po wykonaniu pokazał praktycznie niewidoczną drugą kreskę która potem kilku minutach stałą się całkiem niewidoczna. Co o tym myślicie? Czy jest możliwość bym była w ciąży?

reklama
Witam
Dzisiaj z rano zrobiłam test ciążowy firmy Quixx który dał mi wątpliwości. Po odczytaniu zobaczyłam jedną grubą kreskę różową a drugą lekko widoczną. Dodam że ten test ma czułość 25 mlU dlatego postanowiłam kupić bardziej czuły test 10 mlU który po wykonaniu pokazał praktycznie niewidoczną drugą kreskę która potem kilku minutach stałą się całkiem niewidoczna. Co o tym myślicie? Czy jest możliwość bym była w ciąży?
Moim zdaniem jest ja jak mialam jedna jasna to bylam teraz tez tak mam i jestem

Nie ma znaczenia jakiej intensywności jest kreska testowa. Jeżeli się pojawiła to znaczy, że najprawdopodobniej będziesz mamą
emoji5.png

Gratuluję!
Mam cały czas nadzieję że to będzie prawda. Jutro rano zrobię znowu test i zobaczę czy kreseczka będzie intensywniejsza.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry