reklama

Czy to może byc ciąza?

Cześć dziewczyny pisze do was bo mam problem może któraś z was tak miała i może jednak to są ozanki ciąży!
Sprawa polega na tym,że okres spóźnia mi sie juz 4 dni cykle mam regularne z 27 na 28 dzień cyklu
Tak jak zawsze przed okresem bolal mnie brzuch i teraz też tak było ale jednak okres się nie pojawił,teraz mam tak że poboli mnie chwilę i zaraz przestaję tak może w ciągu dnia 3,4 razy
Nie mam wgl apetytu żeby coś zjeść bola mnie strasznie piersi i kręgosłup. Pomożecie
Test wykonam dopiero Góra za 2 dni nie dam rady wcześniej

reklama
Cześć dziewczyny pisze do was bo mam problem może któraś z was tak miała i może jednak to są ozanki ciąży!
Sprawa polega na tym,że okres spóźnia mi sie juz 4 dni cykle mam regularne z 27 na 28 dzień cyklu
Tak jak zawsze przed okresem bolal mnie brzuch i teraz też tak było ale jednak okres się nie pojawił,teraz mam tak że poboli mnie chwilę i zaraz przestaję tak może w ciągu dnia 3,4 razy
Nie mam wgl apetytu żeby coś zjeść bola mnie strasznie piersi i kręgosłup. Pomożecie
Test wykonam dopiero Góra za 2 dni nie dam rady wcześniej
No to niestety o ewentualnej ciąży dowiesz się za dwa dni. Takie objawy i spóźniający się okres mogą równie dobrze oznaczać jakieś zawirowania hormonalne. A cykl kobiecy kasy bardzo podatny np. na infekcje, stres, zmianę diety, leki, wzmożony wysiłek itp.

Ja też mam problem spóźnia mi się okres mam co 36 dni, ostatnia była 6.05 i nadal nic objawy miesiączkowe juz od tygodnia. Test dzisiaj robiony negatywny co robić powtórzyć ?

My to prawie co 2 dzień stosunek, ale pokażę Ci test jest cień cienia

20240614_155713.jpg

Bóle podbrzusza jak na okres od tygodnia tkliwość piersi, apetyt na słodycze. Być może pózna owulacja była i może później test wykryje ciążę.

Objawy które opisujesz są typowymi objawami zbliżającej się miesiączki.
Objawy ciążowe wynikają zazwyczaj ze wzrostu progesteronu i beta hcg. Nie występują więc przed implantacją zarodka.

Byłam w 4 ciążach i w każdej objawy pojawiały się jak beta była w tysiącach, a test miał dwie ciemne tłuste krechy.

reklama
Objawy które opisujesz są typowymi objawami zbliżającej się miesiączki.
Objawy ciążowe wynikają zazwyczaj ze wzrostu progesteronu i beta hcg. Nie występują więc przed implantacją zarodka.

Byłam w 4 ciążach i w każdej objawy pojawiały się jak beta była w tysiącach, a test miał dwie ciemne tłuste krechy.
No zgadza się, ale ja już nie mam ponad tydzień, okres powinnam dostać już, mam co 36 dni ,32 a ostatnia byla 06. 05

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry