reklama

Czy to moze byc ciaza?

Ostatni pełny stosunek odbyliśmy z partnerem zaraz po okresie gdy miałam jeszcze delikatne plamienia. Potem stosunki przerywane nawet w dniach płodnych. Jestem teraz kilka dni po owulacji i odczuwam straszne zmęczenie i senność, jestem rozdrazniona cały czas płacze z byle powodu. Boli mnie podbrzusze natomiast piersi są takie jak zawsze. W ostatnich dniach mam straszne zaparcia i dziwne uczucie w żołądku. Nie planujemy dziecka ale mamy świadomość ze stosunek przerywany to nie antykoncepcja dlatego nie byłby to dla nas dramat:) ucieszyłabym sie jeśli byłaby to ciąża mam nadzieje ze nie wmawiam sobie objawow:)

reklama
Kilka dni po owu (choć pewnie nie masz pewności kiedy była) to i tak za szybko na takie objawy. Najpierw ciąża musi się ulokować w macicy a i tak te pierwsze wyrzuty hormonów nie wpływają jakoś mocno na kobietę. Jasne że można zajść przy przerywanych ale szanse są dużo mniejsze i obstawiam że to nie objawy ciąży tylko inne dolegliwości.

jestem sceptyczna do tych objawow ciazowych, bo zawsze je czulam gdy bardzo staralam sie o ciaze, a jak w koncu w nia zaszlam to nie mialam zadnych, a wrecz bylam pelna energii i w nocy nie spałam :) takze z tymi objawami to tak bywa. Tylko test/ beta prawde powie, nie objawy, szczegolnie gdy sie juz nastawilas i ich szukasz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry