Witam drogie Panie
mam do Was pytanie a mianowicie miesiaczke powinnam miec 22,02 i zawsze moglam czekac na nia ,,z zegarkiem w reku" ale teraz pojawila sie bez mala 2 tyg wczesniej bo 10.02 i normalnie trwala zawsze minimum 6 dni a ta teraz nie cale 3. Ponad to przed ta wczesniejsza ,,miesiaczka" ( bo nie wiem czy tak to nazywac) mialam strasznie nabrzmiale i bardzo bolace piersi a od mniej wiecej tygodnia chodze bez mala co 10 minut do lazienki na siusiu szczegolnie z samego rana i zanim poloze sie spac. Po tej niby miesiaczce zrobilam test wyszedl negatywny jednak ciagle nie daje mi to spokouj. Prosze Was o jakas rade, byc moze ktoras z Was miala takie objawy w ciazy?? Czy test moze sie mylic?? Pozdrawiam Ewelina.
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
test najlepiej zrobić dzień po terminie spodziewanej miesiączki, a więc 23.2.
Nikt na odległość nie stwierdzi czy jesteś w ciąży. Tym bardziej że sama nie wiesz. Jeżeli się nie zabezpieczałaś to możliwe że jesteś w ciaży. Zrób test ciążowy w odpowiednim czasie jak pisały wcześniej dziewczyny. Może to być jakieś zachwianie hormonalne.. Z powodu stresu, wyjazdu za granicę itd. Jest wiele czynników. Piersi często nabrzmiewają przy okresie lub zaraz przed nim są obolałe i nie musi to występować przy każdej menstruacji. Co do siusiania - to może być psychika. Nie wkręcaj sobie nic. Nie ma się czego bać itd. Jak będziesz to będziesz. Trzeba mieć to na uwadze kiedy się współżyje że mogą być z tego bobaski
Pozostal Ci tylko test. Nikt na forum Ci nie odp że tak miał i był w ciąży bo każdy organizm jest inny. Trzymam kciuki i powodzenia
Podziel się: