• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

dziewczyny mam do ODDANIA 11 szt pieluszek Huggies little swimmers waga 7-12kg została nam niewykorzystana prawie cała paczka. użyliśmy tylko jedną, a póki co Q waży 11kg i wolę dla niego te większe :-)

to jest bardzo leciutkie więc przesyłka będzie niedroga myślę, że max 5 zł za priorytet :-) szkoda mi wyrzucić te pieluszki.

reklama
Kici to może wzięłabym ze 3 sztuki, bo chcemy iść na basen, a nie wiem czy małej się spodoba. Może inne dziewczyny też będą chętne.

Kici to może wzięłabym ze 3 sztuki, bo chcemy iść na basen, a nie wiem czy małej się spodoba. Może inne dziewczyny też będą chętne.

maonka kittek do mnie napisała, że weźmie wszystkie. My dla testu to na basenie kupowaliśmy jedną sztukę :-) a później właśnie całe paczki bo się bardziej opłacają.

U szkoda, chciałam własnie wypróbować jak się będą sprawdzać. Chciałam wyskoczyć z małą tak ze 3 razy na basen. A nie opłaca mi się całej paczki kupować. No to trudno

no to myślę, że ze dwie-trzy sztuki mogę Ci wysłać :-) a resztę dam kittek :-)

daj mi na priv adres do wysyłki przesyłki

reklama
Maonka nie ma sprawy, tylko przesyłka nie wyjdzie więcej niż 2-3 pieluszki? Zdecyduj sama :)

Tak są mi potrzebne 3 sztuki, dzięki Kittek. Ciekawa jestem jak spodoba się Alicji na basenie. Po całym zamieszaniu z roczkiem wybierzemy się. Twoja Majeczka to już pewnie w sekcji pływackiej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry