Ggggooossssiiia
Zaciekawiona BB
Kochana spokojnie, to napewno hormonyważne żeby maleństwo było zdrowe. Resztę życia samo scenariusz napisze, nie masz co planować aż tak daleko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana spokojnie, to napewno hormonyważne żeby maleństwo było zdrowe. Resztę życia samo scenariusz napisze, nie masz co planować aż tak daleko.
Wyczekiwania żeby w końcu się udałoTak to prawda najważniejsze by było zdrowe ale uwierz mi raz płaczę bo się tym faktem zadręczam a raz się cieszę, ehhh a u was już maleństwo jest czy wyczekiwania
super, gratulujęPowiem Wam kochane, że ja podeszłam do IUI i korzystaliśmy z nasienia dawcy, udało się za drugim razem i tak, jak najpierw miałam wielkie wątpliwości, tak teraz jestem mega szczęśliwaWięc życzę i Wam udanych transferów
Najważniejsze, żeby mąż był wspierający
![]()
Cudownie czytać takie wiadomości oby i u mnie zakończyło się szczęśliwiePowiem Wam kochane, że ja podeszłam do IUI i korzystaliśmy z nasienia dawcy, udało się za drugim razem i tak, jak najpierw miałam wielkie wątpliwości, tak teraz jestem mega szczęśliwaWięc życzę i Wam udanych transferów
Najważniejsze, żeby mąż był wspierający
![]()
Hej , mam 23 lata jestem młodym i w pełni zdrowym chłopakiem , chętnie oddam nasienie kobietą , żeby spełnić ich marzeniaCześć dziewczyny chciałabym zapytać czy jest tu ktoras z was, która zdecydowala się na nasienie dawcy?
ale jak oddasz te nasienie?Hej , mam 23 lata jestem młodym i w pełni zdrowym chłopakiem , chętnie oddam nasienie kobietą , żeby spełnić ich marzenia
Jak to jak? "Kobietą"!ale jak oddasz te nasienie?![]()
Jest kilka metod, przez bank że wskazaniem dawcy , ewentualnie prywatnie poprzez kilka metodale jak oddasz te nasienie?![]()