Ggggooossssiiia
Zaciekawiona BB
Kochana spokojnie, to napewno hormonyważne żeby maleństwo było zdrowe. Resztę życia samo scenariusz napisze, nie masz co planować aż tak daleko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana spokojnie, to napewno hormonyważne żeby maleństwo było zdrowe. Resztę życia samo scenariusz napisze, nie masz co planować aż tak daleko.
Wyczekiwania żeby w końcu się udałoTak to prawda najważniejsze by było zdrowe ale uwierz mi raz płaczę bo się tym faktem zadręczam a raz się cieszę, ehhh a u was już maleństwo jest czy wyczekiwania
super, gratulujęPowiem Wam kochane, że ja podeszłam do IUI i korzystaliśmy z nasienia dawcy, udało się za drugim razem i tak, jak najpierw miałam wielkie wątpliwości, tak teraz jestem mega szczęśliwaWięc życzę i Wam udanych transferów
Najważniejsze, żeby mąż był wspierający
![]()
Cudownie czytać takie wiadomości oby i u mnie zakończyło się szczęśliwiePowiem Wam kochane, że ja podeszłam do IUI i korzystaliśmy z nasienia dawcy, udało się za drugim razem i tak, jak najpierw miałam wielkie wątpliwości, tak teraz jestem mega szczęśliwaWięc życzę i Wam udanych transferów
Najważniejsze, żeby mąż był wspierający
![]()
Hej , mam 23 lata jestem młodym i w pełni zdrowym chłopakiem , chętnie oddam nasienie kobietą , żeby spełnić ich marzeniaCześć dziewczyny chciałabym zapytać czy jest tu ktoras z was, która zdecydowala się na nasienie dawcy?
ale jak oddasz te nasienie?Hej , mam 23 lata jestem młodym i w pełni zdrowym chłopakiem , chętnie oddam nasienie kobietą , żeby spełnić ich marzenia
Jak to jak? "Kobietą"!ale jak oddasz te nasienie?![]()
Jest kilka metod, przez bank że wskazaniem dawcy , ewentualnie prywatnie poprzez kilka metodale jak oddasz te nasienie?![]()