karola3242
Początkująca w BB
Dzień dobry, mam pytanie i proszę rozwiać mogę wątpliwości. Czy jednorazowe użycie odplamiacza zaszkodzi płodowi w 7 miesiącu ciąży. ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wdychałam, polalam na plamę, wyszorowal rzecz, wyplukalam i wrzuciłam do praniaNie. A w jaki sposób uzylas tego odplamiacza? Połknęłaś go czy wdychałaś godzinami?
Bo szukałam informacji czy sam zapach tego odplamiacza że nie zaszkodzi. Wiem że może panikuje ale staram się uważać i dużo rzeczy nie robić. Nie znalazłam nigdzie informacji więc szukam może ktoś jest na grupie kto wie.Skoro go nie zjadłaś to w jakim celu to pytanie?
Nic Wam nie będzie.Bo szukałam informacji czy sam zapach tego odplamiacza że nie zaszkodzi. Wiem że może panikuje ale staram się uważać i dużo rzeczy nie robić. Nie znalazłam nigdzie informacji więc szukam może ktoś jest na grupie kto wie.