reklama

Do “ovitrellowcow”

reklama
A czy bylas w takiej sytuacji? Skad wiesz ze tak to dziala? Pytam poniewaz gdzies wyczytalM ze jezeli organizm nie reaguje na ovitrelle to nie pomoze zwiekszenie dawki

A czy bylas w takiej sytuacji? Skad wiesz ze tak to dziala? Pytam poniewaz gdzies wyczytalM ze jezeli organizm nie reaguje na ovitrelle to nie pomoze zwiekszenie dawki
Mi osobiście pękają i z ovitrelle i bez, kilku koleżankom pomogło zwiększenie dawki, ale masz też rację, bo niektórym nie pomogło. Nieważne jaka dawka - pęcherzyki nie pękły.
Musisz próbować i dopytać lekarza.

Hej dziewczyny, czy jezeli ovitrelle na mnie nie dziala to jest jeszcze jakis inny sposob na pekniecie pecherzyka?
Hej. U mnie to samo ovitrelle nie dziala. To moj pierwszy cykl z zastrzykiem. Pregnyl ma podwojna dawke ale gin nic o nim nie wspomnial. Wysyla mnie na laparoskopie. Czy cos jeszcze mozna zrobic czy juz tylko in vitro?

Hej. U mnie to samo ovitrelle nie dziala. To moj pierwszy cykl z zastrzykiem. Pregnyl ma podwojna dawke ale gin nic o nim nie wspomnial. Wysyla mnie na laparoskopie. Czy cos jeszcze mozna zrobic czy juz tylko in vitro?
Poza ovitrel jest pregnyl.
Na mnie żadna stymulacja i pekacze [emoji12] nie działały.
Pytanie co jest przyczyną braku owulacji. Po prostu jeśli to możliwe trzeba spróbować powrócić naturalna owulację by komórka jajowa była dobrej jakości i mogła samodzielnie się uwolnić.

Poza ovitrel jest pregnyl.
Na mnie żadna stymulacja i pekacze [emoji12] nie działały.
Pytanie co jest przyczyną braku owulacji. Po prostu jeśli to możliwe trzeba spróbować powrócić naturalna owulację by komórka jajowa była dobrej jakości i mogła samodzielnie się uwolnić.
No wlasnie jest pregnyl 500 i ovitrelle 250. Czyli pregnyl jest mocniejszy? U mnie niski progesteron powoduje klopoty z owu. Bralam duphaston 2 cykle ale wtedy walczylam jeszcze encortonem na wrogi sluz. Teraz nie wybijam wszystkich plemnikow ale pęcherzyk nie pęka. Ciagle cos 🤯

reklama
No wlasnie jest pregnyl 500 i ovitrelle 250. Czyli pregnyl jest mocniejszy? U mnie niski progesteron powoduje klopoty z owu. Bralam duphaston 2 cykle ale wtedy walczylam jeszcze encortonem na wrogi sluz. Teraz nie wybijam wszystkich plemnikow ale pęcherzyk nie pęka. Ciagle cos [emoji2962]
Przeważnie pęcherzyk nie pęka jak jest problem z prolaktyna. Ona powoduje zaburzenia hormonalne. A co jest przyczyną podwyższonej prolaktyny? Trzeba dojść do sedna problemu. Ja miałam pcos i owulację raz na półtora roku. Do tego kilka innych dziadów. Warto się nad tym pochylić, bo czasem sama stymulacja nie wystarczy. Moje pęcherzyki rosły pięknie do ok 17 mm. Potem zwalniały i nawet pregnyl nie był w stanie zmusić ich do pęknięcia. Potrzeba dobrego lekarza. Sama stymulacja to czasem za mało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry