Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj o godzinie 23 rozmowa z kibelkiem.Straszne to byłodziś przez to czuję się też troszkę kiepskawo.Co do lenia to mam strasznego.Najgorsze że dzisiaj mam 12 godz w pracy i nie ma komu mnie zastąpić
![]()
witam dziewczyny
a ja juz ktorys tydzien z kolei walcze z nudnosciami, wymiotami i bolami glowy:-( szczerze mowiac juz myslalam, ze po wszystkim, ze teraz bedzie tylko z gorki, ale widac sie pomylilam.. Bylo juz pare dni takich, ze jadlam normalnie wszystko i nic mi nie bylo.. A tu od soboty jakis koszmar:-(w sobote od nowa wymioty, bole glowy itd.. Wczoraj znowu bylo ok, skusilam sie na pare rzeczy i nic mi nie bylo, a od dzis od rana powtorka z rozrywki.. Przedchwila zjadlam wafle ryzowe, zeby cokolwiek miec w zoladku i cos mi sie wydaje, ze i to sie skonczy rozmowa z kibelkiem, bo znowu mi niedobrze:-(
powiedzcie mi dziewczyny, macie jakies sposoby na walke z nudnosciami, bo ja juz dluzej nie wytrzymam??:-( ponadto moj pan doktor powiedzial ze jak taki stan bedzie sie utrzymywal to wezmie mnie do szpitala na obserwacje, bo nie wyglada to zadobrze:--
-(
hi hi niop ale ja nawet za takie meczarnie jak przechodze teraz, nie odmienilabym swojego stanu na bezbabelkowy;-)
ale mam teraz taka możliwość więc korzystam :-)