reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dolegliwości ciążowe

Witam!!
Mam nadzieje że nie bede miała dolegliwości do końca ciąży:-) Troche boli mnie głowa ale wczesniej miałam bolesne migreny także taki ból jest do wytrzymania. Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje że szybciutko miną wasze dolegliwości:tak:

reklama
pytalam wczoraj lekarza o te dziwne bole w podbrzuszu.. powiedzial ze nie ma sie czym denerwowac, bo to sprawka jelit i rosnacej macicy.. coraz mniej miejsca w brzuszku i czuje ucisk, bo jelita jeszcze sie nie przesunely.. takze ja juz sie przestalam tym martwic przynajmniej narazie:-)

jasne nie ma co sie martwic to brzusio rosnie i nasze dzieciątka czyli sama radocha :)

a mi też ostatnio było duszno i zauwżyłam, że momentami mam skoki temperatury i zaczełam ubierac sie na cebulkę warstwowo żeby łatwiej ochlonąc w razie co

nenius te skoki to normalne?ty mamusia z doswiadczeniem na pewno wiesz :)

No to juz sie troche uspokoiłam :-) i zaczełam pic wieczorem herbatki to faktycznie pomaga na te skurcze w brzuchu. Choć mąż uważa że jak narazie brzuch mi sie nie zwiększył, lecz raczej walory powyżej :sorry2: Pozdrawiam
[url=http://www.suwaczek.pl/]
dff3a6b057.png
[/url]

a mi też ostatnio było duszno i zauwżyłam, że momentami mam skoki temperatury i zaczełam ubierac sie na cebulkę warstwowo żeby łatwiej ochlonąc w razie co

nenius te skoki to normalne?ty mamusia z doswiadczeniem na pewno wiesz :)

ale to sa skoki zauważalne na termometrze czy tylko raz Ci zimno a raz gorąco? Bo jak tak to chyba normalne...chociaz szczerze mówiąc to nie wiem :zawstydzona/y:

Wczoraj bolało mnie brzucho. To takie dziwne gnieceni i kucie. najpierw myślałam ze to rozciągająca się macica ale teraz już nie jestem pewna. Bo ból jest tylko z lewej strony. Dokładnie tak jakby to był lewy jajnik. A dziś mam ból szyjki ( tak mi się zdaje) I nie wiem czy to jest normalne czy nie w ciąży. Ale to już kilaka razy mnie ta szyjka bolała. A raczej pobolewała. Bo to nie jest mocny ból a raczej odczucie ze coś tam jest. Czy też coś podobnego odczuwacie ?

A dziś mam ból szyjki ( tak mi się zdaje) I nie wiem czy to jest normalne czy nie w ciąży. Ale to już kilaka razy mnie ta szyjka bolała. A raczej pobolewała. Bo to nie jest mocny ból a raczej odczucie ze coś tam jest. Czy też coś podobnego odczuwacie ?

hmm, mnie czasem ciut pobolewa pochwa ale sądziłam, że to od dowcipnej luteiny.

Ostatnia edycja:
nenius mam takie skoki jak chodzę raz mi zimno a raz za ciepło ale metoda cebulkowa sie sprawdziła sciągam szalik czy polar i juz lepiej :)

co do bólu jajnika nie mam pojecia ja bym zadzwoniła do gin najlepiej - bo to fachowiec

a dzis znów rano wymiotowałam...ale już dobrze
wciełam sniadanko i piję gorzka herbatkę i juz lepiej :)

reklama
Do góry