Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może poprostu zapytaj w aptece.Ja osobiscie mam jakąś awersję do wszelkiego rodzaju maści....choć myślę że tym razem się nie obejdzie...Dzięki za odpowiedz, myślałam że tylko ja jestem "antykoncepcją w ciąży"Tak się zastanawiam czy nie powiedzieć lekarzowi o moim problemiku, może poleci jakiś konkretny kremik, ale nie wiem czy będę miała na tyle odwagi
![]()

Dzięki za odpowiedz, myślałam że tylko ja jestem "antykoncepcją w ciąży"Tak się zastanawiam czy nie powiedzieć lekarzowi o moim problemiku, może poleci jakiś konkretny kremik, ale nie wiem czy będę miała na tyle odwagi
![]()
rozwolnienie na maxa ..a do mojego lekarz aniemoge sie dodzonic..ja naleze do panikar.i nie wiem czy moge smekte i w ogole co moge... ehh..jak nie urok to ..i wlasnie to 2 mnie dopadlo..poradzcie
-jakiś czas temu małż przyniósł do domu jakiegoś wirusa i oczywiście do mnie też się przyczepił i siostra małża która pracuje w centrum medycznym skonsultowała na szybko z lekarzem co robić z biegunką w ciąży.