reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Dwunastotygodniowe dziecko nie chcę jeść

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Syn zjada ok 700ml na dobe, przybiera słabo,dlatego jest problem. Martwi mnie nagla zmiana w jego zachowaniu, z dziecka ktore radośnie pochłaniało butelke i nieraz domagalo sie o dokladke, stal się dzieckiem ktoremu trzeba to jedzenie "wciskać". Praktycznie nie dopomina sie o jedzenie, moglby nie jesc 5 godzin a potem ledwo 60 zjesc.
Witam czy wiadomo co było przyczyną takiego stanu u synka. Mam ten sam problem. Mój maluch placze przy każdym karmieniu, podkurcza nóżki. W ogóle odmawia jedzenia a jak już zacznie ssać to wypija zaledwie 69 ml mleka.

reklama
Do góry