Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:Dzień dobry Osinko!
w pracy?
ja już też siedzę i piszę.
co do jedzenia - u nas tylko ryby w occie nigdy się nie marnowały - wymiatam wszystkie w 2 dni!!
jestem w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koga pisze:Dzień dobry Osinko!
w pracy?
co do jedzenia - u nas tylko ryby w occie nigdy się nie marnowały - wymiatam wszystkie w 2 dni!!
osinka pisze:koga pisze:Dzień dobry Osinko!
w pracy?
jestem w domulekarz wczoraj stwierdził, że musz koniecznie odpocząć - mam L-4 do końca roku
zaraz zabieram się za pieczenie pierniczków
![]()
aaaaaaaa! no to fajnie!
przyznam się, że choć u mnie chęci i zapał duże, to jak parę dni pokursowałam w moim normalnym tempie sprzed ciąży-to potem musiałam przypłacić to 2 dniami spania i mega zmęczenia - jednak siły nie te, choć wydawałoby się że wszystko normalnie.
ja zaeksperymentuje z sernikiem - jeszcze nigdy sama nie piekłam i tak jak iwosz - konkrety mi super wychodzą, a z ciastami rówżnie to bywa - słyszałam, że do tego trzeba mieć więcej cierpliwości![]()
iwosz pisze:http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis290.html
ja robiłam wg tego przepisu - bardzo proste i szybko się robi. Jeśli chcesz mocno korzenne to daj ciut więcej przyprawy - ja dałam jakieś 1.5 łyż. i są mało korzenne