• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziecko o tydzień za małe

• Starter tematu Starter tematu gosc6
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
G

gosc6

Gość
Mądre forumowiczki!
Mam różne ciążowe ekscesy, ale piszę ten post, ponieważ wychodzi na to, że jestem w 15tc,ale wg usg dziecko jest na 14 tydzień. Mam PCOS, miesiączki nieregularne. Stosunek był 6 dni przed planową owulacją. Na początku była mowa o 4 dniach opóźnienia dziecka, teraz nagle 7. Co o tym myśleć? Jakiś margines błędu przy pomiarze? Ten ostatnio pomiar (co na 7 dni) robiła pani na dyżurze położniczym bardzo zła, że przyszłam.

reklama
reklama
U mnie syn byl mniejszy o okolo dwa tygodnie na kazdym usg od drugiego trymestru ( usg robione prywatnie u dwoch roznych lekarzy). Nawet na ostatnim usg dzien przed porodem mial 600g mniej niz w rzeczywistosci :p Caly czas byla mowa ze bedzie drobny a wyszedl duzy paczek ktora nie zmiescil sie w ubranka. Usg wcale nie jest super dokladne w pomiarach, do tego kazdy lekarz zmierzy dziecko inaczej. Tydzien to naprawde nic. Wazne by roslo i prawidlowo sie rozwijalo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry