Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro taki jest pewny, to ja bym uwierzyłaHehe tez mu tak powiedziałam , śmiał się ze odda wtedy pieniądze za różowe ciuszki![]()
Ponoć ta cześć zaznaczona właśnie o tym świadczysama sie spodziewam dziewczynki i w 20 tyg mialam zdjecie, na ktorym wyraznie było widac wargi sromowe, ja u Ciebie nie widze w sumie nic co wskazuje na dana plec![]()
a z nifty wyszedł chłopiec czy dziewczynka?Dla mnie to też wygląda kompletnie na nic... A "konwersje" zdarzają się w obie strony, pępowina ponoć potrafi skutecznie udawać ptaszka... Innym razem schować się i wygląda wszystko na gładko...
Poczekalabym do połowkowych - zbam przypadki gdzie do 30+ tc lekarz się upierał przy danej plci a na porodówce niespodzianka.
Ja miałam wiadomą płeć na 100% od 11tc - zrobiłam badanie nifty... A na usg się powtarzało się że chłopiec... Raz ok 20tc lekrz spojrzał "ma być dziewczynka?"... A za chwilę "a nie, jednak chłopiec na 100%"![]()