reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Najdziwniejsza sytuacja, w jakiej spotkałam się ze zboczuchem to sprzedaż sukni ślubnej przez olx. Koleś udawał kobietę (albo to była zboczona kobieta) i wypytywał o szczegóły sukni. Podałam dokładne wymiary, było zdjęcie sukni z zamazaną twarzą, ale poprosił żebym wysłała fotkę na której byłoby widać dobrze moją sylwetkę, dla porównania czy będziemy wyglądać w niej podobnie. Znalazłam jakieś zdjęcie w leginsach i koszulce na ramiączka, zamazałam twarz i wysłałam- byłam wyrozumiała, bo to strach kupić suknię ślubną bez przymierzania, przez neta. A zaraz potem pojawiła się prośba, czy mogę wysłać zdjęcie w bieliźnie, żeby lepiej było widać sylwetkę. I dopiero wtedy się zorientowałam
Ja miałam (oczywiście daaaaaaawno temu) telefony w sprawie kursu języka polskiego. Panowie dzwonili odpowiadając na moje ogłoszenie o lekcjach, zadawali parę randomowych pytań, a wreszcie zasadnicze: jest Pani wolna? Dla wielu najwyraźniej kobieta "ze Wschodu" to tylko jednej pracy może szukać...

Ja miałam (oczywiście daaaaaaawno temu) telefony w sprawie kursu języka polskiego. Panowie dzwonili odpowiadając na moje ogłoszenie o lekcjach, zadawali parę randomowych pytań, a wreszcie zasadnicze: jest Pani wolna? Dla wielu najwyraźniej kobieta "ze Wschodu" to tylko jednej pracy może szukać...
To ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xD

Plan mam taki. Ovi teraz nie biore, w tym cyklu od jutra aromeku też nie biore, dopiero od nastepnego mam brać aromek od 3 do 7 dc, a potem ovi.
Ciekawa jestem czy to co mam teraz pęknie... Endo mam 7mm

To ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xD
Ja też, jako 16latka. W tamtym czasie byłam wyszczekana i odważna. Gdzieś słyszałam, że najlepszą metodą obrony jest takiego ekshibicjonistę speszyć więc powiedziałam coś w stylu ,,No co tam masz? Jakaś mała narośl na pi****''. Nie zadziałało bo rzucil w moim kierunku butelką po wódce i chyba chciał mnie gonić- nie wiem, bo wystrzeliłam do przodu jak struś pędziwiatr

Ja też, jako 16latka. W tamtym czasie byłam wyszczekana i odważna. Gdzieś słyszałam, że najlepszą metodą obrony jest takiego ekshibicjonistę speszyć więc powiedziałam coś w stylu ,,No co tam masz? Jakaś mała narośl na pi****''. Nie zadziałało bo rzucil w moim kierunku butelką po wódce i chyba chciał mnie gonić- nie wiem, bo wystrzeliłam do przodu jak struś pędziwiatr
To ja bylam ze znajomymi i kolega zareagowal "stary co? Ahahahahah" i koles rzeczywiscie se poszedl

reklama
Do góry