Klemensa
Fanka BB :)
I jak to się skończyło ostatnio?Mialam już taka ciążę także nie muszę nic czytać bo przeżyłam na własnej skórze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak to się skończyło ostatnio?Mialam już taka ciążę także nie muszę nic czytać bo przeżyłam na własnej skórze
też zaczęłam myśleć, że to troll. Normalna dziewczyna jakby pisała o poradę to by zrobiła to co jej radzimy, a tutaj kilka razy było mówione o becie, a odpowiedzi tej dziewczyny nijak się nie odnoszą do rad. To po co wogóle pisała post na tym forum? Jak rady nie były jej potrzebneMi też cos tu podpada... Jakby to jakiś troll pisał, bo aż się wierzyć nie chce skąd takie podejście, zwłaszcza z cp w historii...
No tu też nie zgadzają się szczegóły, co post to co innego, ale ok, stres, podekscytowanie.też zaczęłam myśleć, że to troll. Normalna dziewczyna jakby pisała o poradę to by zrobiła to co jej radzimy, a tutaj kilka razy było mówione o becie, a odpowiedzi tej dziewczyny nijak się nie odnoszą do rad. To po co wogóle pisała post na tym forum? Jak rady nie były jej potrzebne![]()