Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Potrzebuje porady. W jakie dni cykle stosowalyscie estrofem na lepsze endometrium? Ja po pierwszym cyklu z estrofemem nie miałam owulacji . Miałam go brać od 2 do 15dc. Boje się, że branie go po 14dc blokuje owulacje. Zazwyczaj nie mialam problemu z owulacja.
Estrofem nie zablokuje owulacji, ja bralam dwa razy dziennie dopochwowo, po monitoringu gdy byl obraz ze owulacja wystapila wtedy odkladalam. Ja mam pcos jeśli to ma znaczenie
Lekarz też tak powiedział, że estrofem nie ma wpływu na owulacje. Być może jest to efekt odstawienia clostobegytu (brałam cykl wczesniej). A w jakich dniach cyklu brałas? Pocieszylas mnie ogólnie że brałaś do wystąpienia owulacji.
Chyba od 9 do dnia potwierdzenia owulacji. Również przy estrofemie bylam stymulowana letrozolem bo clostilbegyt nie działał na mnie. U mnie przy pcos przy stymulacji przez półtora roku mialan 3 lub 4 owulacje tylko więc u mnie problem byl złożony. Ostatni okazał sie szczęśliwy bo jestem w ciąży. Estrofem nie ma wpływu na owulacje.