reklama

Farbowanie włosów w 14 tc?

paulina.b

Aktywna w BB
Dziewczyny, czy farbowałyscie/ razjaśniałyscie wlosy w podobnym okresie ciazy?
Mamy za 2 tyg slub znajomych A moje wlosy są okropne. Ostatnio farbowane jakieś ponad 3 miesiące temu. Jeszcze ten okropny odrost:(

reklama
Rozwiązanie
Mamy za 2 tyg slub znajomych A moje wlosy są okropne. Ostatnio farbowane jakieś ponad 3 miesiące temu. Jeszcze ten okropny odrost:(
Malowałam na brąz w 6 tygodniu , przestałam bo wyjechałam ale nic się nie dzieje z dzieckiem i ciąża przebiega prawidłowo ale teraz po 7,5 miesiącach nie ma efektu jakby farby nigdy nie było a wręcz moje włosy zrobiły się trochę blond trochę rude :p nie wiem czy to przez ciąże czy może włosy nie tolerują i nie akceptują farby
Można farbować, ale nie zawsze rozjasniacz chwyci przez hormony. Chciałam sobie zrobić blond, ale fryzjerka odradziła, bo wiele jej klientek nie miało żadnego efektu.

reklama
Farbowałam na czerwień od 12 tyg, przez całą ciążę co miesiąc. Wazne, żebyś robiła to w pomieszczeniu które nie jest zamknięte, żeby sie zbędnie nie nawdychać. Przez skórę nie przechodzi, więc spokojnie farbuj.
Nie chodziłam do fryzjera, bo siedzenie tam dlugo w oparach innych farbowanych powodowało mdłości.

reklama
Malowałam na brąz w 6 tygodniu , przestałam bo wyjechałam ale nic się nie dzieje z dzieckiem i ciąża przebiega prawidłowo ale teraz po 7,5 miesiącach nie ma efektu jakby farby nigdy nie było a wręcz moje włosy zrobiły się trochę blond trochę rude :p nie wiem czy to przez ciąże czy może włosy nie tolerują i nie akceptują farby

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry