Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Malowałam na brąz w 6 tygodniu , przestałam bo wyjechałam ale nic się nie dzieje z dzieckiem i ciąża przebiega prawidłowo ale teraz po 7,5 miesiącach nie ma efektu jakby farby nigdy nie było a wręcz moje włosy zrobiły się trochę blond trochę rudeDziewczyny, czy farbowałyscie/ razjaśniałyscie wlosy w podobnym okresie ciazy?
Mamy za 2 tyg slub znajomych A moje wlosy są okropne. Ostatnio farbowane jakieś ponad 3 miesiące temu. Jeszcze ten okropny odrost![]()
Można farbować, ale nie zawsze rozjasniacz chwyci przez hormony. Chciałam sobie zrobić blond, ale fryzjerka odradziła, bo wiele jej klientek nie miało żadnego efektu.Dziewczyny, czy farbowałyscie/ razjaśniałyscie wlosy w podobnym okresie ciazy?
Mamy za 2 tyg slub znajomych A moje wlosy są okropne. Ostatnio farbowane jakieś ponad 3 miesiące temu. Jeszcze ten okropny odrost![]()
Co prawda nie rozjaśniałam, ale od 12 tygodnia normalnie farbowałam farbą z amoniakiem tą samą co przed ciąża .Dziewczyny, czy farbowałyscie/ razjaśniałyscie wlosy w podobnym okresie ciazy?
Malowałam na brąz w 6 tygodniu , przestałam bo wyjechałam ale nic się nie dzieje z dzieckiem i ciąża przebiega prawidłowo ale teraz po 7,5 miesiącach nie ma efektu jakby farby nigdy nie było a wręcz moje włosy zrobiły się trochę blond trochę rudeDziewczyny, czy farbowałyscie/ razjaśniałyscie wlosy w podobnym okresie ciazy?