Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...Jeżeli jest to jej 1 ciąża to raczej mało prawdopodobne aby w 14 tc czuła już ruchy. Raczej może być to perystaltyka jelit
tak w sumie to jesli sobie nawet tak to sobie wyobraża to czemu Ci to tak przeszkadza?Tak to jej pierwsza ciąża, tłumaczyłam jej to że raczej to niemożliwe i sobie to wmawia ale jej się nie da wytłumaczyć
..tak w sumie to jesli sobie nawet tak to sobie wyobraża to czemu Ci to tak przeszkadza?
Szansa bardzo mała ale jednak organizm organizmowi nie jest równy.
Ale ty masz problemy... faktycznie.Bo ona specjalnie się nakręca i wmawia sobie że czuję ruchy dziecka od 14tc jak to jest niemożliwe i próbuje być w centrum uwagi przez to bo codziennie jej też coś jest , jak nie ból zęba to nagle puchną jej niby nogi a jak nie opuchnięte nogi ( nawet gdy ich nie ma) to już bolą ją plecy a brzucha nawet jeszcze dobrze nie widać
To jest możliwe, bo w każdej ciąży czułam ruchy w 14+0 i 14+1. W każdej było to potwierdzone u ginekologa i każdego dnia coraz silniejsze. I nie, nie dało się tego pomylić ani porównać z jelitami.Bo ona specjalnie się nakręca i wmawia sobie że czuję ruchy dziecka od 14tc jak to jest niemożliwe i próbuje być w centrum uwagi przez to bo codziennie jej też coś jest , jak nie ból zęba to nagle puchną jej niby nogi a jak nie opuchnięte nogi ( nawet gdy ich nie ma) to już bolą ją plecy a brzucha nawet jeszcze dobrze nie widać
Nie wiem co śmiesznego jest w moim wpisie. Oczywiście każda kobieta może inaczej i w innym czasie czuć ruchy. Ale w 14 tc dziecko ma jakieś 10 cm i naprawdę sporo miejsca. Do tego otoczone jest wodami płodowymi, tkanką tłuszczową więc naprawdę ciężko mi uwierzyć, że na tak wczesnym etapie kobieta coś czuję. Może raczej chce i wszystko do tego przyrównuje. Zwłaszcza przy 1 ciąży. Możesz się z tym nie zgadzać, ale takie jest moje zdanie.To jest możliwe, bo w każdej ciąży czułam ruchy w 14+0 i 14+1. W każdej było to potwierdzone u ginekologa i każdego dnia coraz silniejsze. I nie, nie dało się tego pomylić ani porównać z jelitami.
Ale to nie jest odpowiedź na twój komentarz i nie widzę, abym dała ci pod nim śmiejącą buźkęNie wiem co śmiesznego jest w moim wpisie. Oczywiście każda kobieta może inaczej i w innym czasie czuć ruchy. Ale w 14 tc dziecko ma jakieś 10 cm i naprawdę sporo miejsca. Do tego otoczone jest wodami płodowymi, tkanką tłuszczową więc naprawdę ciężko mi uwierzyć, że na tak wczesnym etapie kobieta coś czuję. Może raczej chce i wszystko do tego przyrównuje. Zwłaszcza przy 1 ciąży. Możesz się z tym nie zgadzać, ale takie jest moje zdanie.
Możesz sobie w to wierzyć co czułaś. Ja nadal obstaje przy tym, że to mało prawdopodobne.Ale to nie jest odpowiedź na twój komentarz i nie widzę, abym dała ci pod nim śmiejącą buźkę
nikt ci nie broni mieć własnego zdania, ja wiem co czułam i nikt mi nie wmówi, że było inaczej.