Hej! Potrzebuję namiar na dobrego ginekologa w Warszawie, który zanim przepisze worek tabletek, zrobi dokładne badania i je dokładnie zinterpretuje. Takiego który podejdzie do pacjenta holistycznie. Wczoraj na wizycie pokazałam wyniki sprzed 3 msc i dostałam receptę na 4 leki, tylko dlatego, że TSH miałam podwyższone (jeszcze w normie, ale powyżej 2,5). Bez żadnej ponownej kontroli wyników, bez wiekszego wywiadu... Pozostałe wyniki były ok...
reklama
Casablanca7
Fanka BB :)
Pabich- Worożbit, Rebizant, SzymankiewczHej! Potrzebuję namiar na dobrego ginekologa w Warszawie, który zanim przepisze worek tabletek, zrobi dokładne badania i je dokładnie zinterpretuje. Takiego który podejdzie do pacjenta holistycznie. Wczoraj na wizycie pokazałam wyniki sprzed 3 msc i dostałam receptę na 4 leki, tylko dlatego, że TSH miałam podwyższone (jeszcze w normie, ale powyżej 2,5). Bez żadnej ponownej kontroli wyników, bez wiekszego wywiadu... Pozostałe wyniki były ok...
CallMePoppy
Zaciekawiona BB
BARDZO polecam lekarzy ze Zwolińscy Med - Link do: Strona Główna - Zwolińscy Med. Dr Anna Śladowska - Zwolińska jest bardzo dokładną, mądrą i empatyczną osobą. jej mąż to ordynator Ginekologii w szpitalu im Świętej rodziny - naprawdę wybitny lekarz. Uratowali moje pierwsze dziecko, momentalnie identyfikując problem, który zupełnie przeoczył inny lekarz. Są właśnie bardzo wnikliwi i to zdecydowanie nie lekarze, którzy przypisują tonę tabletek, tylko szukają problemu.
Podziel się: