reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ginekolog Warszawa

Hej! Potrzebuję namiar na dobrego ginekologa w Warszawie, który zanim przepisze worek tabletek, zrobi dokładne badania i je dokładnie zinterpretuje. Takiego który podejdzie do pacjenta holistycznie. Wczoraj na wizycie pokazałam wyniki sprzed 3 msc i dostałam receptę na 4 leki, tylko dlatego, że TSH miałam podwyższone (jeszcze w normie, ale powyżej 2,5). Bez żadnej ponownej kontroli wyników, bez wiekszego wywiadu... Pozostałe wyniki były ok...

reklama
Hej! Potrzebuję namiar na dobrego ginekologa w Warszawie, który zanim przepisze worek tabletek, zrobi dokładne badania i je dokładnie zinterpretuje. Takiego który podejdzie do pacjenta holistycznie. Wczoraj na wizycie pokazałam wyniki sprzed 3 msc i dostałam receptę na 4 leki, tylko dlatego, że TSH miałam podwyższone (jeszcze w normie, ale powyżej 2,5). Bez żadnej ponownej kontroli wyników, bez wiekszego wywiadu... Pozostałe wyniki były ok...
Pabich- Worożbit, Rebizant, Szymankiewcz

BARDZO polecam lekarzy ze Zwolińscy Med - Link do: Strona Główna - Zwolińscy Med. Dr Anna Śladowska - Zwolińska jest bardzo dokładną, mądrą i empatyczną osobą. jej mąż to ordynator Ginekologii w szpitalu im Świętej rodziny - naprawdę wybitny lekarz. Uratowali moje pierwsze dziecko, momentalnie identyfikując problem, który zupełnie przeoczył inny lekarz. Są właśnie bardzo wnikliwi i to zdecydowanie nie lekarze, którzy przypisują tonę tabletek, tylko szukają problemu.

Do góry