Marusia621
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mój wynik po 2godz.glukozy jest 162 a norma jest 152 czy mam cukrzycę ciążową, pozostałe są ok.naczo 72 ,po godzinie 122.Prosze o pracę poradę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli choć jeden z wyników jest po wyżej normy (92-180-153) to cukrzyca ciążowa, lekarz skieruje cię do diabetologa.Dziewczyny mój wynik po 2godz.glukozy jest 162 a norma jest 152 czy mam cukrzycę ciążową, pozostałe są ok.naczo 72 ,po godzinie 122.Prosze o pracę poradę
Niestety cukrzyca ciążowa.Dziewczyny mój wynik po 2godz.glukozy jest 162 a norma jest 152 czy mam cukrzycę ciążową, pozostałe są ok.naczo 72 ,po godzinie 122.Prosze o pracę poradę
Post wyżej podałam normy dla ciężarnych. Twoje wyniki są w porządku, poniżej norm.Ja miałam 77/155/120 i tez nie wiem czy się martwić, bo normy na wyniku mam dla osób nie będących w ciąży [emoji17]
No dokładniePost wyżej podałam normy dla ciężarnych. Twoje wyniki są w porządku, poniżej norm.