motylkowelove
Fanka BB :)
To moja Zelka bo codziennie muszę wciągnąć [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1200zl plus rachunki za 80mRaczej jakbys sie wyprowadzała do innego kraju to moze robic problem. A jak w kraju to raczej nie ma nic do gatki. A tak zapytam z ciekawosci bo sama wynajmuje ile placisz za wynajem domu?
To tanio. Tylko u mnie takie masakralne ceny chca1200zl plus rachunki za 80m
To chyba zalezy od wlascicieli. Nasza powiedziala ze absolutnie nie ma takiej możliwości a jak sie okazalo, mieszkanie nie zgloszone do skarbowki i nawet nie jest wlascicielka tylko mama tej co mamy umowe podpisana. Wiec nawet umowa nielegalnaMy też na wynajmach i nigdy problemu z meldunkiem nie było..meldunek czasowy na tyle na ile masz podpisaną umowę
Tamten tez sie nie interesuje. Ani razu odkad nie jestesmy razem nie zadzwonil,ani na urodziny, na swieta. Nigdy. Bardziej jego matka falszywa kurde mac najwiecej ma do gadania. Ale alimentów nie płacą. Toż to bezczelnoscNie zniesli obowiazku meldunkowego niestety. Mieli to zrobic, ale nie zrobili.
Takze wynajmuje i ja z mediami place 2tys za 80m, 4 pokoje. Z tym ze mamy umowe na czas nieokreślony i czuje sie dosc pewnie. Mozemy takze przemalowaywac jak chcemy, no i meble mamy swoje.
No leje, leje i czuje sie dzis srednio. Glowa od rana boli. Ja zaraz placki bede smażyć, dzieci wrocily od babci wlasnie, to w koncu ktos sie w tym domu odezwie.
Co do problemow, robic nie powinien, ja kiedys wyjechalam mieszkać na pol roku do Lublina i byly mial guzik do gadania, ale On tez sie wtedy praktycznie nie interesowal.
Duzo wapnia jesc. Bo czesto w ciazy tak jest ze bola dziasla i paradontoza sie pojawia. Mi za to krwawia przy myciuDziewczyny, potrzebuje porady.. strasznie bolą mnie dziąsłabolały tydzień temu, później same z siebie przestały i od dzisiaj nie wiem od czego powtórka z rozrywki.. wyposażyłam się w pastę do takich problemów ale nie wiem co jeszcze mogę robić?? Czytałam ze w ciąży takie problemy się zdarzają ale z drugiej strony szkodzą dziecku.. pomocy
![]()
Wlasnie jak ogladalam to za glowe sie zlapalam jakie ceny w GL za wynajem. Ciągle patrze bo jak sie cod trafi to bierzemy ale max do 1600 i tez potrzebuje takie duże. Minimum 3 pokoje póki co. Juz patrzalam na Knurow albo Zabrze. Ale moze jeszcze się cos w GL trafiU Nas generalnie takze drogo, udalo Nam sie wynajac tak tanio, bo babeczce za bardzo na kasie nie zalezalo, a na tym, aby ktos mieszkał. No i plus, ze ogrzewanie miejskie w cenie. Takze na prawde super. Inne mieszkania o tej powierzchni to tak jak piszesz 3-4tys. Udalo Nam sie poprostua jeszcze lokalizacja przyjemna.
To moj Lion White [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ostatnio na pewnej mamuśkowej grupie na fb do której należe, jedna dziewczyna zadała pytanie: jak nazywałoby sie wasze dziecko gdybyście nadały mu imie po waszej największej ciążowej zachciance? Więc ja zaczne: jak do tej pory dziecko musiałoby nazywać się Snicers, bo jem prawie codziennie![]()
Padlam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]No to moj Ignaś nazywałby sie princessa [emoji16]