Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie znam ale skoro tak to wcale mnie nie martwi to że odrzuciło mnie od mięsa bo liczę na dziewczynkęA płeć znasz?
Pytam, bo u mnie prawdopodobne chłopak i mięso mi bardzo smakuje, a w poprzedniej ciąży tak mi smierdziało, że szok... I wtedy była córka.
A zupka dla mojego starszego dziecka [emoji16], bo ja miesożerna teraz... [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurde a już się cieszyłam że dziewczynkąJa też miałam mega odrzut od mięsa, nigdy nie byłam fanka ale ciaza to jeszcze pogłębia, także jak zjem kurczaka, albo parówki to czuję się z siebie dumna.
Także jem dużo owoców, płatki, makarony.... No i będzie chłopakwięc to raczej ma malo że sobą wspólnego płeć I apetyt na białko zwierzęce
![]()
Ja jeszcze nie do końca wierzę. Teraz mam wizytę 16 lipca i jak potwierdzi to może uwierzę... [emoji16]Ja mam pytanie do mam, ktore znają już płeć- przywiązujecie sie do tego bardzo bardzo? Nam na prenatalnych lekarz powiedzial,ze raczej dziewczynka, w piatek prowadzący potwierdził (3 razy sprawdzał) a i tak jakoś boje sie przywiazac do tego na 100% [emoji14]
Ja bym się chyba jeszcze bała przyzwyczaić do tej myśli, i przed połówkowym na pewno nie kupowałabym dużej ilości ubrań i produktów typowych dla danej płci. Ale to ja. Mogę nie być obiektywna, bo ani z młodym, ani teraz nie mam żadnego USG pomiędzy genetycznym a połówkowymJa mam pytanie do mam, ktore znają już płeć- przywiązujecie sie do tego bardzo bardzo? Nam na prenatalnych lekarz powiedzial,ze raczej dziewczynka, w piatek prowadzący potwierdził (3 razy sprawdzał) a i tak jakoś boje sie przywiazac do tego na 100% [emoji14]
Zuzanka, a Ty masz termin na grudzień? Bo sądząc po suwaczku jesteś równe dwa tygodnie za mną, a ja mam na 21.12 i mi się to dodatkowe 14 dni nijak nie kalkulujeJa jeszcze nie do końca wierzę. Teraz mam wizytę 16 lipca i jak potwierdzi to może uwierzę... [emoji16]