• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama
reklama
Ja dopiero wrocilam do domu. Powiem wam jak widzialam co sie dzieje u mnie w aptece, to ciesze sie, ze siedze na l4 [emoji14] nie ogarnelabym tego. Dzisiaj jestem od 11 na wyzszych obrotach, teraz usiadlam i czuje, ze zaraz zasne, a sprzatanie czeka :/ ale za to zjadlam pyszna pizze :D

Ja dziś chyba nie dojdę do siebie ledwo żyje... jeszcze krew z nosa mnie zalala chyba już z osłabienia . Myślę co zjeść... płacze bo nic juz dla mnie nie ma [emoji20] dajcie jakiś pomysł tylko że mięso ble jak coś :/

Jak dzisiejsze wizyty?

Ja dziś chyba nie dojdę do siebie ledwo żyje... jeszcze krew z nosa mnie zalala chyba już z osłabienia . Myślę co zjeść... płacze bo nic juz dla mnie nie ma [emoji20] dajcie jakiś pomysł tylko że mięso ble jak coś :/

Jak dzisiejsze wizyty?
Zamow pizze . jak chyba tez to zrobie zaraz. Nie martw sie ja tez jestem oslabiona .zmeczona i nie mam sily sprzatac

@motylkowelove czytalam jakos ostatnio ze krew z nosa sie zdarza w 1 trym ciąży oczywiscie nie pamietam do konca czemu, cos ze duzo krwi sie chyba przepompowywuje czy cus;) a kombo to okreslenie do wszystkiego ze taki zestaw;) pewnie od combination w skrocie combo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry