U
użytkownik 190
Gość
mam ten sam problemtylko mnie to czeka początkiem lipca więc gdzieś 18 tydz ale zapytam lekarza czy nie ma przeciwwskazań
![]()
Moja Pani doktor twierdzi ,że można latać , mimo to obawy są.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam ten sam problemtylko mnie to czeka początkiem lipca więc gdzieś 18 tydz ale zapytam lekarza czy nie ma przeciwwskazań
![]()
No mam to samo a to dopiero początek i jeszcze czuję się jakbym była przeziębiona... Ciągle mi gorąco... Ale dla fasolki jestesem w stanie wszystko przeżyć. Najwyżej bd trzeba iść szybko na zwolnienieja rano jeszcze jadłam i to dużo a teraz od 12 nic ciągle mnie mdli
A wymiotujesz?No ja się właśnie z pracy zwolniłam i jadę do domu. Pożytku tam ze mnie dziś nie maja, większość czasu spędziłam dziś w toalecie [emoji849]
Hihi biednaNo ja się właśnie z pracy zwolniłam i jadę do domu. Pożytku tam ze mnie dziś nie maja, większość czasu spędziłam dziś w toalecie [emoji849]
Ja teraz zjadlam obiad i jest lepiej... Może nie mogę doprowadzać do lekkiego gloduA wymiotujesz?