Magdalena S
Fanka BB :)
Ja też OM 2.03. Byłam wczoraj na usg (6+3) i bijące serduszko już było widać.![]()
Super wiedzieć, ja miałam OM 1.3 i jutro jadę na USG mam nadzieje, że tez już usłyszę serduszko [emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też OM 2.03. Byłam wczoraj na usg (6+3) i bijące serduszko już było widać.![]()
W takim razie spróbuje się jutro dostać, jeśli mnie zechce dr poza numerkami przyjąća mogę wiedzieć czy miałaś usg dopochwowe czy takie przez brzuch? Ja miałam prywatnie te pierwsze usg dopochwowe ale jutro gdybym się dostała to tylko było by przez brzuch i nie wiem właśnie czy to ma sens
Trzymam bardzo mocno! Może też wrócisz z dwomadaj znać jak po wizycie, wrzuć usg
![]()
Powiem Ci ze było widać jeden ale się z lekarka smialysmy że może jeden za drugim się schował i na nastepbym usg się okaże
Ah jak zobaczyłam ta mała kropeczke i szalone tętno to aż łza pociekla... A mąż jaki dumny siedział![]()
Warto, u mnie dziś to był 6t4d i elegancko. Dzisiaj pierwszy raz uwierzyłam wreszcie że jestem w ciążyOjej cudo! Gratuluję i bardzo się cieszę, że bilo już serduszko ! W takim razie ja też się wybiorę w piątek zobaczyćbędzie 6t6d
![]()
GratulacjeDziewczynki! Byliśmy dzisiaj razem z mężem na pierwszym usg. Wszystko jest super! Pęcherzyk było pięknie widać a co najważniejsze serducho biło! Co to była za chwila <3
Wedlug usg termin mam na 12.12.2019 a według miesiączki 09.12.2019
Dostałam masę badań które lecę jutro z rana zrobić, dostalam już L4 do kolejnej wizyty więc od jutra bede się nudzić w domu, nie wiem jak to przetrwać, chyba będę częściej tu do was zaglądać
Dolaczam usg żeby się pochwalić
Odpocznij. Już nic nie jesteś w stanie zrobić. Jutro pojdziesz na badania i się wszystko okaże. Jeżeli to pozamaciczna to pamiętaj, ze najważniejsze jest Twoje zdrowie. A może to jakaś paskudna pomyłka i wszystko będzie dobrze.Hej, ja od wczoraj w nerwach, bo gin nie potwierdzila ciazy. Ona w ogole mnie nastraszyla, ze to pozamaciczna. Dzis rano robilam bete, wynik wyslalam gin i kazala mi jutro przyjechac do szpitala do praciwni USG. Nie wiem co mam myśleć